הטמפרטורות עולות בהדרגה, תחושת המחנק עולה בגרון בהתאמה, וזה בדיוק הזמן לשמוט את כוס היין האדום והמכביד מהיד ולפלס את הדרך לשלל קוקטיילים מרעננים ומשמחים. למרבה הסבבה, גם השנה מתחזקת במסעדות ובברים מגמת הקוקטיילים המושקעים והמאתגרים - גם את החך וגם את הכבד (גברברים יקרים, רוב הקוקטיילים הרבה יותר ממסטלים מכוס בירה או יין) - ושוב אנחנו נתקלים בקוקטיילים עם פרחים, מרגריטות קפואות ומקפיאות אונות בטעמי פירות אקזוטיים, קוקטיילים אלגנטיים יותר ופחות על בסיס יינות מבעבעים ושימוש מאסיבי בסירופים מיובאים וליקרים מיוחדים. מגוון מסעדות מעדכנות את קולקציית הדרינקים שלהם לקיץ 2007, שאמורים ללוות את מנות התפריט, או להוות את המנה העיקרית לצד נשנוש על הבר. קבלו כמה שלוקים:
בדיטה הוותיקה הושק לאחרונה תפריט קוקטיילים חדש שנבנה על-ידי מנהל הבר, מתן אטיאס. בין החידושים: שמש עולה - פיג'לינג, ערק וגרנדין (36 שקל), פינץ' - שנפס אפרסק, סמירנוף, קרם דה קסיס, מיץ לימון ודובדבן (36 שקל), אספרסו מרטיני - סמירנוף וניל, קלואה, מנת אספרסו ומי סוכר (36 שקל), וויסקי קרים - בושמילס, בייליס, שמנת, קרמל ופתיתי שוקולד (42 שקל) ומלון דיטה - קוארבו גולד, טריפל סק, מיץ לימון וחתיכות מלון טרי (36 שקל) ועוד הפתעות.
מסעדת אינגריד מתחדשת עם ליין קוקטיילים פרחוניים על בסיס סירופ קוליברי בטעמי פרחים כמו יסמין, שושנים, סיגליות, ורדים ועוד. בחידושים: Violet- רום, קרם דה קסיס, הרמוסה ליים ג'וס, קוליברי סיגליות (38 שקל), Jasmin Sour - וודקה וניל, טריפל סק, הרמוסה ליים ג'וס, קוליברי יסמין (38 שקל), Clot Sour - וודקה, מיץ לימון, הרמוסה ליים ג'וס, קוליברי קלות (38 שקל), Mediterranean Sour - ערק, נענע, מיץ לימון, קוביות לימון, הרמוסה ליים ג'וס, קוליברי ורדים (38 שקל), Shoshan - וודקה הדרים, טריפל סק, סאוור מיקס, קוליברי שושנה (39 שקל).
בדיינר האמריקני בורגוס-בר מתחדשים עם קוקטיילים כמו מרגריטה משמש - משמש, טקילה, מיץ לימון ונענע (34 שקל), תותים סאמש - תותים כתושים עם רום ומיץ לימון (33 שקל), קפירינייה תפוזי דם - תפוזים כתושים, אבסולוט מנדרין, בולס תפוזי דם וסאוור (33 שקל), וניל אושן - אבסולוט וניל, סאוור, טריפל סק ושנפס מלון (32 שקל), מאליבו בריז - מאליבו, אננס, ומיץ אוכמניות (32 שקל) וסינגפור סלינג - גורדונס ג'ין, סאוור, ליקר שרי וג'ינג'ר אייל (34 שקל).
ליום אחד בלבד (יום שבת, 2 ביוני) יוגש בבאגסי ביסטרו בר ובנונה קפה בר אוסף קוקטיילים עם אוריינטציה איטלקית, לציון יום הרפובליקה האיטלקית, שנחגג בארץ המגף ובקהילות המהגרים ברחבי העולם במשתים צוהלים ופיאסטות ססגוניות. אומנם הקשר בין שני המקומות הללו לאיטליה קלוש כמו הזיקה של אסי דיין לתרופות הומיאופטיות, אבל ניחא, זה נשמע די טעים.
בבאגסי יוצעו קוקטיילי אפרטיף לפתיחת התיאבון במחיר מוזל של 32 שקל, ביניהם באגסי פרימוורה - ג'ין, לבנדר, דריי מרטיני, ושרטרז, ליידי היל - ג'ין, מרטיני ביאנקו, סירופ לבנדר וקוביות תפוזים, לוסי - קמפרי, שנאפס אפרסק, סירופ פסיפלורה ושמפניה, אניסטה - נענע, לימונים כתושים, סאוור, אניס, קרח כתוש ורוזטה.
בנונה, שפתוח 24 שעות, יגישו קוקטיילים על בסיס סמבוקה, האניס האיטלקי, ביניהם פליימינג למבורגיני - סמבוקה, ליקר קפה, קירסאו כחול ואייריש קרים בכוס מרגריטה בוערת, קפה רומאנו - סמבוקה, ליקר קפה, חלב ושמנת וקרח, סליפרי ניפל - שכבות סמבוקה, אייריש קרים ושתי טיפות גרנדין, סמבוקה אדומה - סמבוקה, אשכוליות אדומות וסאוור מיקס, שמשון ודלילה - סמבוקה שחורה, קרם דה קסיס, אמארטו ושמנת. מחיר כל קוקטייל - 30 שקל.