בשורה טובה לחיילי המילואים. בקרוב יוכל כל חייל מילואים בשירות פעיל לזכות בהנחה של עד 15% במחיר אגרת הרישוי השנתית לרכב. מתן ההנחה באגרת הרישוי לרכב לאנשי המילואים התאפשר לאחר שוועדת השרים לענייני מילואים אישרה (יום ב', 8.2.10) את ההצעה להוזיל את אגרת הרישוי עבור חיילי מילואים.
על-פי ההצעה שאושרה, גובה ההנחה באגרת הרישוי יקבע בהתאם לנקודות הזיכוי במס של חייל המילואים. חייל ללא נקודות זיכוי יזכה בהנחה של 5% באגרת הרישוי. מי שיש לו חצי נקודה ועד נקודה אחת יקבל הנחה של 10%, ומי שיש לו שתי נקודות ויותר יזכה להנחה של 15% במחיר אגרת הרישוי.
כל חייל מילואים יוכל לקבל את ההנחה על רכב אחד בלבד גם אם ברשותו מספר כלי רכב. מדובר בהטבה כספית משמעותית העשויה להסתכם בכמה מאות שקלים בשנה לכל חייל.
בשנים האחרונות גיבש משרד התחבורה שורה של הטבות לחיילי מילואים בהם: פטור מתשלום אגרת חידוש רישיון הנהיגה המסתכמת ב-380 שקלים. בנוסף לכך, זכאים חיילי מילואים לקיצור משמעותי של ההליכים להוצאת רישיון נהיגה על רכב ציבורי ורכב כבד.