7 מתוך 10 ישראלים חושבים כי התפוז הוא הפרי בעל הערכים הבריאותיים החשובים ביותר לגוף בתקופת החורף. כך עולה (יום א', 21.11.04) מסקר שערך 'מכון שילוב' עבור פריגת.
כמו-כן, אחרים חושבים כי התפוח הוא הפרי בעל הערכים הבריאותיים ביותר לגוף (13%), 9% חושבים שהבננה ואילו רק 1% מהישראלים ציינו את האגס.
מנתוני הסקר עוד עולה, כי 94% מהישראלים מאמינים שלפירות הדר בכלל יש ערכים בריאותיים חשובים לגופנו, במיוחד בתקופת החורף. נמצא, כי הנשים סבורות שהתפוז הוא הפרי בעל הערכים הבריאותיים החשובים ביותר לגוף בתקופת החורף - 76% לעומת 67% בהתאמה.
עוד עולה, כי 80% מהציבור החרדי ציינו את התפוז כבעל הערכים בריאותיים לעומת 74% בקרב מסורתיים, 71% בקרב חילוניים ו-68% בקרב דתיים.
במקביל, ערכה פריגת מחקרים שונים בארה"ב. ממצאי המחקר הראו, כי צריכת מיץ סחוט בארה"ב הינה כ-40 ליטר לנפש בממוצע לשנה, בעוד שבישראל עומדת הצריכה על כ-2 ליטר לנפש בממוצע לשנה ומכאן נובעת האסטרטגיה להגברת המודעות והחשיבות לצריכת מיץ תפוזים סחוט.
אורלי בוכמן, מנהלת תחום המיצים הסחוטים בפריגת, מסרה: "המטרה שלנו להטמיע את חשיבות שתיית מיצי פירות סחוטים כמנת האנרגיה היומית מן הטבע. לצריכה יומית של מיץ סחוט תפוזים חשיבות רבה ובמיוחד בתקופת החורף בגלל העובדה שהתפוזים והמשקאות הסחוטים הטבעיים עשירים ב-ויטמין C".