עוף טוב, יצרנית השניצלים והקציצות מרכיבים טבעיים, מחדשת עם חזה עוף צלוי בתיבול ברביקיו מ-100% רכיבים טבעיים.
בדומה לנתח פילה אמיתי בתיבול ברביקיו, גם חזה העוף הצלוי בעל 3% שומן בלבד וללא פירורי לחם. טעמו עכשיו בפיתוח חדש ובנראות חדשה וביתית.
כחברה מובילה בתחום השניצלים והקציצות, עוף טוב מקדמת מהלך חדשני ומורכב ומשיקה פיתוח חדש ברמה בינלאומית, בתחום המנה העיקרית. שניצלים וקציצות מוכנים קפואים.
פיתוח המוצרים הממושך הוא חלק ממהלך אסטרטגי, הכולל מהלך תקשורתי לרבות קמפיין טלוויזיה, פעילות דיגיטל וקידום מכירה בנקודות המכירה. מטרת המהלך היא לצמצם את הפער בין המוצר המוכן למוצר הביתי. בחברת "עוף טוב" מציינים, כי מדובר בפרי פיתוח טכנולוגי אשר החל בקטגורית הקציצות עם סדרת "המתכון הסודי" מ-100% רכיבים טבעיים וממשיך בקטגורית השניצלים.
המהלך כולל התייחסות לשלושת הסגמנטים המרכזיים בתחום השניצלים - שניצלים בייתים, שניצלים דקים ושניצלים לילדים. כל המוצרים עשויים מ-100% רכיבים טבעיים, ללא חומרים משמרים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט וללא מייצבים.
מחיר מומלץ לצרכן - 40.80 שקלים ל-500 גרם.