|
שניצל במתכון חדש [צילום: ארז בן-שחר]
|
|
|
|
|
טבעול השיקה בימים אלה שניצל תירס במתכון חדש. השניצל מורכב אך ורק מרכיבים ביתיים בלבד: תירס, מים, פירורי לחם, שמן קנולה, חלבון חיטה, חלבון ביצה, קמח חיטה ומלח.
המהלך של טבעול מצטרף למגמה בינלאומית לצמצום רשימת הרכיבים של מוצרי מזון והנגשת המידע על-אודות ההרכב התזונתי.
אורי נתן, מנהל פעילות טבעול ישראל: "במתכון החדש יש יותר תירס, אין בו תוספת סוכר כלל והפחתנו את אחוזי השומן".
כשרות: רבנות מטה אשר. בהשגחת בד"ץ, בעל"ז.
מחיר המוצר לצרכן: 28.90-24.90 שקלים, ל-750 גרם. ניתן להשיג ברשתות השיווק השונו ברחבי הארץ.