|   15:07:40
דלג
מועדון VIP
להצטרפות הקלק כאן
בימה חופשית ב-News1
בעלי מקצועות חופשיים מוזמנים להעביר אלינו לפרסום מאמרים, מידע בעל ערך חדשותי, חוות דעת מקצועיות בתחומים משפט, כלכלה, שוק ההון, ממשל, תקשורת ועוד, וכן כתבי טענות בהליכים בבית המשפט.
דוא"ל: vip@news1.co.il
כתבות מקודמות
כתיבת המומחים
איך מלבישים את הבית? טרנד עיצוב הקירות
קבוצת ירדן
פעילויות חווייתיות עם המשפחה בתקופת החגים

שטראוס מכריזה רשמית על פתיחת עונת הקרמבו

- הודעה מטעם חברת גלידת שטראוס
25/11/2008  |     |   הודעות כלליות   |   תגובות
מאת: ענת בר לב יוניצמן  |    |  רן רהב תקשורת
[צילום: אי.אס. און ליין]

קרמבו, מבית גלידת שטראוס: שילוב מופלא של ביסקוויט, קצף ושוקולד. בגלידת שטראוס צופים למכור השנה למעלה מ-35 מיליון יחידות קרמבו לאחר שבשנה שעברה עלו המכירות של קרמבו שטראוס בלמעלה מ-20%.

עד היום יש כבר גידול במכירות של למעלה מ-10% ביחס לשנה שעברה. ישראל הינה "מדינת הקרמבו", ומדי חורף נמכרים למעלה
מ-50 מיליון יחידות קרמבו. בממוצע צורך כל אדם, מילד ועד מבוגר כ-9 יחידות קרמבו בעונה. 69% מהישראלים מעדיפים לאכול את הקרמבו מלמעלה.

על ההיסטוריה של הקרמבו:

הקרמבו נולד לפני כ-200 שנה בדנמרק והגיע לארץ לפני יותר מ-40 שנה על-ידי קונדיטורים שעלו לארץ מדנמרק ומגרמניה. בשנת 1966 החלה חברת ויטמן להיות המשווקת מספר אחת של קרמבו בארץ והיא גם זו שנתנה לו את שמו המורכב מצירוף המילים "קרם" ו-"בו". בשנת 1979 כבשה שטראוס את כתר ה"קרמבואות" כאשר רכשה את ויטמן.

על שוק הקרמבו בישראל ובעולם:

הרעיון שעומד מאחורי ה"קרמבו" הינו ליצור תחליף גלידה שאינו נמס, קל לשיווק שאפשר לאכול בחודשי החורף בלי לצנן את הגרון. עונת הקרמבו מתחילה רשמית באוקטובר ונמשכת עד פברואר. ישראל נחשבת למדינה בעלת צריכת הקרמבו הגדולה בעולם, למרות שעונת הצריכה היא קצרה במיוחד. בישראל נאכלים יותר מ-50 מיליון קרמבואים בעונה. הטעם הנפוץ ביותר הוא קרמבו וניל ואחריו קרמבו מוקה שבייצורו החלו בשנת 67. משקל יחידת קרמבו הוא בערך 25 גרם והיא מכילה כ-115 קלוריות.

איך מייצרים קרמבו:

כל תהליך הייצור נעשה במכונה אחת ארוכה במיוחד: שני מכלים מזינים את המכונה, באחד מהם יש תמיסת סוכר ובשני תמיסת חלבון ביצים. החומרים מועברים למיכל אחר, אליו מוזרם אויר ותהליך ההקצפה מתחיל עד אשר מתקבל קצף קשה ויציב. החומר מועבר למכונה המזריקה כדורי קצף על-גבי הביסקוויטים. השלב הבא הוא מנהרת ציפוי השוקולד, שלאחריו מקררים את הקרמבואים על-מנת שהשוקולד יתקשה. הקרמבו המוכן נארז בעדינות על-ידי מספר אורזות. אחדות מהן מצפות אותו בנייר כסף דק ואחרות אורזות את היחידות העטופות בקופסאות קרטון. כדי לשמור על איכותו.

איך הישראלים אוהבים לאכול את הקרמבו שלהם???

הקרמבו נתפס על-ידי הצרכן הישראלי כממתק חוויתי, בעל ערכים אמוציונאליים ואינדיבידואלים. לקרמבו ערך מוסף בעיני הצרכן כממתק ותיק ונוסטלגי המסמל את דור הממתקים הפשוטים והטעימים.

מסקר שערכה חברת גלידת שטראוס, באמצעות מכון שילוב, בנושא הרגלי האכילה של הקרמבו עלו הממצאים הבאים:
  • 69% מהישראלים מעדיפים לאכול את הקרמבו מלמעלה.

  • 12% מעדיפים להתחיל לאכול את הקרמבו שלהם מהביסקוויט.

  • 4% אוכלים את הקרמבו בכל פעם בצורה שונה.

  • 10% אוכלים ביחד את הביסקוויט ואת הקצפת.

גלידת שטראוס מציעה קרמבו בטעמי: וניל ומוקה. הקרמבו במגוון הטעמים נמכר בקיוסקים ביחידות בודדות וברשתות השיווק באריזות של שמונה יחידות ובאריזות של 40 יחידות. לאורך השנים המציאו קרמבו במגוון גדול מאד של טעמים - טעמי פירות, טעמי מסטיק ועוד - עד היום אף טעם לא הצליח לשבור את ההגמוניה של הוניל והמוקה, שעדיין מהווים כמעט 100% ממכירות הקטגוריה...

כשרות: לנדא ועכו. מחירים מומלצים לצרכן: אריזת 8 יחידות, מחיר מומלץ לצרכן: 13.00 שקלים. אריזת 40 יחידות, מחיר מומלץ לצרכן ברשתות השיווק: כ-40 שקלים.

תאריך:  25/11/2008   |   עודכן:  25/11/2008
ענת בר לב יוניצמן
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
מוזיאון בית התפוצות חנך קומת כניסה חדשה, שבה מוצג מיצב שתוכנן על-ידי מיכל בר-עוז ויפעת מור, סטודנטיות שנה ד' במחלקה לארכיטקטורה במרכז האקדמי לעיצוב ולחינוך ויצו חיפה. העבודה תוצג בפיר המעלית אשר הוחלט להפוך אותו לחלל עבור מיצג אמנותי. קומת הכניסה היא חלק ממהלך הפיתוח של בית התפוצות, והיא כוללת גם שלושה אולמות תצוגה לתערוכות מתחלפות, שני אולמות אודיטוריום, חנות מוזיאון חדשה, חדר מחשבים לגלישה במערכת מאגרי המידע של בית התפוצות וקפה ארומה.
25/11/2008  |  דנה אוחנה  |   הודעות כלליות
קבוצת ר.ד.א, המתמחה במוצרי תינוקות, פעוטות וילדים ומשווקת בכל הרשתות והחנויות המתמחות מגוון רחב של עגלות, כיסאות בטיחות לרכב, כיסאות אוכל, מנשאים, צעצועים ועוד, תחת המותגים המובילים easy baby ,cam ו-neo nato, נכנסת לקטגוריה חדשה בהשקעה של 1,000,000 שקלים.
25/11/2008  |  כרמית להב  |   הודעות כלליות
מיכאל בר חיים, מנכ"ל גזית גלוב הודיע כי דירקטוריון גזית גלוב אישר את מינויו של ערן לאניאדו לסמנכ"ל תכנון ופיתוח עסקי - תפקיד חדש בחברה.
25/11/2008  |  רן רהב  |   הודעות כלליות
חברת עינת תעשיות מזון הישראלית, (בבעלות קיבוץ עינת), יצרנית הקרוטונים ופירורי הלחם המובילה בישראל, תחל לייצא את מוצריה לסין. במסגרת היות עינת ספק מאושר של מפעלי נסטלה בעולם, החלה לספק קרוטונים לנסטלה סין עבור מרקי האינסטנט שמייצרת לשווקי המזרח. המכולות הראשונות שנשלחו התקבלו והיקף הייצוא לסין נאמד בכ-4 מיליון שקלים. לאחר המשלוח הראשוני צפוי גידול של כ-20% נוספים בשנת 2009.
25/11/2008  |  מרב חסידים  |   הודעות כלליות
כינוס ראשון של הסניף הישראלי האקדמי הראשון של GARP - האיגוד העולמי לניהול סיכונים פיננסיים, במרכז האוניברסיטאי אריאל בשומרון, יתקיים ביום ה' 27 בנובמבר 2008. נושא הכינוס: ניהול סיכונים בשוק ההון הפנסיוני. בראש הסניף עומד ד"ר דורון גרינברג, ראש תחום המימון ומרצה בלימודי ה-MBA למנהל עסקים במרכז האוניברסיטאי, שגם יזם את הקמת הסניף.
25/11/2008  |  רינת שגיא  |   הודעות כלליות
בלוגרים
דעות  |  כתבות  |  תחקירים  |  לרשימת הכותבים
יוסי קנדלקר
יוסי קנדלקר
אם נצליח להביט על הדברים הטובים ולשדר כלפי חוץ ואז כלפי פנימה קלילות ולענות על השאלה - "מה נשמע" ב-"הכל בסדר" ובאמת להתכוון לזה, לאט-לאט זה יהיה חלק מאתנו
רבקה שפק-ליסק
רבקה שפק-ליסק
ישראל הותקפה ב-7.10 וחיסול כוחו הצבאי והשלטוני של חמאס הוא תנאי להישרדותה של ישראל    אם ישראל לא תחסל את החמאס הוא יחסל אותה - זאת מלחמת הישרדות
עידן יוסף
עידן יוסף
רפורמת תעריפי התחבורה הציבורית החדשה מרחיבה את רפורמת דרך שווה ומגדילה הנחות לתושבי הפריפריה הגאוגרפית והחברתית    נוסעי אוטובוס בפריפריה החברתית ישלמו יותר מפי 2 מאשר מקביליהם בפרי...
לרשימות נוספות  |  לבימה חופשית  |  לרשימת הכותבים
הרשמה לניוזלטר
הרשמה ל-SMS
ברחבי הרשת / פרסומת
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 מחלקה ראשונה :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
מו"ל ועורך: יואב יצחק © כל הזכויות שמורות     |    שיווק ופרסום ב News1     |     RSS
כתובת: רח' חיים זכאי 3 פתח תקוה 4977682 טל: 03-9345666 פקס מערכת: 03-9345660 דואל: New@News1.co.il