תנובה שף, החברה המתמחה של קונצרן תנובה לשוק המזון המקצועי, החלה בימים אלו בסדרת סדנאות שבועיות שיתקיימו בכל רחבי הארץ תחת הכותרת: "חדשנות וניהול מטבח יצירתי ב-2009".
הסדנאות, אשר יערכו לאורך מספר חודשים, יאפשרו לקהל המקצועי להיחשף למומחיות של תנובה שף בתחום הייעוץ הקולינארי ולמגוון הגדול של מוצריה לסגמנט זה. בסדנאות יושקו מגוון מוצרים חדשים המיועדים לסייע בהעשרת תפריט החורף. כמו-כן, צוות המומחים והשפים של החברה יציג טרנדים וחדשנות בתחום המוצרים בתפירה אישית, תוך התאמה ללקוח, ויספק טיפים אשר יסייעו לחשיבה "מחוץ לקופסא" בימים אלו המתאפיינים במגמת התייעלות.
"בתקופה מאתגרת זו בשוק המזון, המפתח להצלחה הינו שילוב בין יצירתיות לחדשנות. תנובה שף שמחה לתרום מניסיונה הקולינארי רב השנים ולספק, לצד איכות ללא פשרות, גם ידע מקצועי המסייע לכלל לקוחותיה לתת מענה איכותי המותאם לצרכי קהלי היעד אותם הם משרתים", מסרה יעל גבריאל, מנהלת שיווק תחום חלב ובע"ד בתנובה שף. "הסדנאות משלבות בין מידע תיאורטי להדגמות בפועל ובכך מאפשרות לרכוש ידע מקצועי לצד התנסות בחוויה והערך המוסף המוצעים ללקוח".