בית הספר הגבוה לקולינאריה - בישולים, מבצע מהפך בתפיסת הלימוד הקולינארי, מיישר קו עם בתי הספר המובילים לקולינאריה בעולם דוגמת ה-Culinary Institute of America\ Le Cordon Bleu וממנה את השף מאיר דנון למשרת המנהל המקצועי הבכיר, לפיתוח תוכניות לימוד המקבילות בבתי הספר אלו. מאיר דנון, יצוק לבית הספר תכנים ייחודיים לעולם הקולינארי המתחדש ויעשיר את הסטודנטים עם הפיתוחים המתקדמים ביותר בענף. כמו-כן, יתווספו מסלולי השתלמות מקצועיים וחדשניים לשפים ולבוגרי בית הספר.
מאיר דנון: "קיבלתי על עצמי את ניהול בישולים ומקווה להשביח דורות נוספים ומצוינים למטבחים בארץ ובעולם. טבחים רבים מישראל מכהנים כיום כשפים ומובילי מסעדות יוקרה בחו"ל. מקצועות המטבח שף או קונדיטור נחשבים כמקצועות הכנסה ראויים ומכובדים ועלינו לשים דגש רב בהעברת תכנים מקצועיים ביותר עם הכלים הטובים ביותר ולדעת לחבר נכון בין האנשים למטבח. אני מתכוון להטמיע בבית הספר את ניסיוני בניהול מטבחי יוקרה ולהשיק אל העולם הגסטרונומי את מיטב הבוגרים והבוגרות".
השף מאיר דנון נחשב כאוטוריטה מקצועית לאחר שהוביל מסעדות גורמה ידועות בצרפת כמו: "Restaurant les Don Juan" "Le Moulin De La Galette ,"Restaurant Ailleurs".
דנון החל את דרכו המקצועית בצרפת ובבלגיה ומיד עם סיום לימודיו החל את דרכו המקצועית בעבודות מטבח במסעדות הנחשבות בחו"ל, בעלות שלושה כוכבי מישלן. במסעדות אלו התוודע דנון, אל עולם קולינארי נועז ומלא ברגש, טעם וצבע וחושניות פריזאית.
בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה בישראל, מחלוצי ההכשרה המקצועית לענף המסעדנות בארץ, מכשיר מזה תריסר שנים אנשי מקצוע לעבודה בענף המסעדנות והאפייה. כ-2500 בוגרים סיימו בהצלחה והשתלבו במקצועות הענף. תלמידי בית הספר זוכים להכשרה מקצועית בידי טובי השפים והאופים והמרצים בכיתות לימוד מתקדמות, תוך שהם נחשפים למגוון רחב של חומרי גלם יוקרתיים. מסלולי הלימוד פותחים בפני התלמידים צוהר אל עולם הקולינאריה העולמית, במהלכו לומדים התלמידים לעבוד עם מיטב סוגי הבשר, הדגים ופירות הים. הקורס מבוסס על מטבח הגורמה הצרפתי והמטבח המערבי המודרני.