מוריץ ואן דן ברג, מונה השבוע לתפקיד סמנכ"ל תפעול מלון ענבל ירושלים.
ואן דן ברג, בן 47, נשוי ואב לילד, שימש בתפקידו הקודם במלון ענבל כסמנכ"ל מזון ומשקאות. מוריץ עלה לארץ מהולנד בשנת 1994 ובמהרה השתלב בהצלחה מרובה בתעשיית המלונאות בישראל. בעבר כיהן בתפקידים קודמים במלון מצודת דוד וממילא, כשבאחרון הקים את מחלקת מזון ומשקאות כ-8 חודשים לפני פתיחת המלון וכיהן בתפקיד מנהל מזון ומשקאות גם כשנה לאחר הפתיחה.
מוריץ הינו בוגר תוכנית
General Managers Program from Cornell University School of Hotel Administration של אוניברסיטת קורנל בניו-יורק.
בתפקידו החדש במלון ענבל יהיה אחראי על כל מערך התפעול של החדרים, מערך מזון ומשקאות של המלון, כולל אחריות על כל ההוצאות וההכנסות של המחלקות והאגפים בתחום הנ"ל.
כמו-כן, במסגרת תפקידו החדש יהיה אחראי על ייזום וקידום אסטרטגיות חדשות שמטרתן הרמת הסטנדרטים בשירות ויעילות התפעול, כמו גם שיווק וקידום המכירות בתחום מזון ומשקאות, כולל התעדכנות בדבר כל החידושים והרעיונות שיש לתחום רחב זה להציע, כדי להיטיב עם אורחי המלון.
מלון ענבל ירושלים, מהמלונות המובילים בעיר, ממוקם בסמוך לגן הפעמון אל מול נופיה המרהיבים של העיר העתיקה והרי יהודה. המלון, המדורג 5 כוכבים דה לוקס מציע לאורחיו שפע של שירותים ברמה בינלאומית ויחס אישי. בשל מיקומו המרכזי , בסמוך לכל אתרי התרבות וההיסטוריה כמו גם העיר העתיקה, ורמת השרות הגבוהה שמוענקת ללקוחות, מהווה מלון ענבל אבן שואבת לקהלי תיירים יוקרתיים מחו"ל ומרכז לכנסים בינלאומיים חשובים.
לפני כארבעה חודשים הוכתר מלון ענבל על-ידי עיתון התיירות היוקרתי – Conde Nast traveler, כמלון הרביעי בטיבו בכל המזרח התיכון, ולאחרונה קיבל מלון ענבל תעודת כבוד נוספת, כאשר נבחר על-ידי קבוצתPreferred Hotel Group הידועה והיוקרתית, כמלון הישראלי היחידי המצטרף ל-850 בתי המלון שלהם ב-70 מדינות ברחבי העולם.