"שאל אותי על בשר בקר טרי"
ערכות בנושא בשר בקר טרי יחולקו על-ידי מגדלי הבקר לחברי מועדון הקצבים במטרה לעודד צרכנים לרכוש בשר בקר טרי תוצרת הארץ.
מועצת הבקר יוצאת בימים אלה במבצע להפצת ערכות בשר בקר טרי לחברי מועדון הקצבים של מועצת הבקר. הערכות יחולקו ברשתות השיווק, האטליזים והמעדניות לחברי מועדון הקצבים, על-ידי מגדלי הבקר, במטרה לקרב בין מגדלי הבקר לצרכן הסופי.
אמב"ל- ארגון מגדלי בשר לבקר במרעה, נרתם למבצע הפצת הערכות, ומגדלי הבקר, העוסקים בכל ימי השנה בגידול הבקר עוברים בין האיטליזים, לומדים על העדפות הצרכן הישראלי בכל הנוגע לבשר בקר טרי וכן על הצרכים והדרישות של הקצבים בכל הנוגע לבשר הנמכר. בנוסף מקים אמב"ל ארגון חדש אשר יאגד תחתיו את מפטמות הבקר, וילווה את המפטמים בהדרכה בגידול עגלים , וייצור בשר בקר טרי על פי דרישות הצרכן הישראלי.
חיים דיין מנכ"ל ארגון אמב"ל אומר כי המודעות לצריכת בשר בקר טרי גדלה בשנים האחרונות וכי מגדלי הבקר מתאימים עצמם לדרישות השוק ולגידול בקר תוצרת כחול לבן- בריא וטעים יותר.
מטרת הערכה- להדגיש את היתרונות הקולינריים והבריאותיים של בשר בקר טרי, להניע את הצרכנים לשאול את הקצב על בשר בקר טרי ולסייע בידי הקצבים במכירתו.
הערכה שהופקה בהתאם לצרכי הקצבים, כוללת: מעמד מיוחד למתכונים ועלוני ובריאות, מחירונים לנתחי בקר טרי, שלט לדלת האיטליז , סיכה "שאל אותי על בשר טרי" שיוצמד לדש בגדי הקצבים ועוד.
מועדון הקצבים של מועצת הבקר הוקם בתחילת השנה והוא מאגד בתוכו קצבים פרטיים לצד קצבי רשתות השיווק. בין פעילויות המועדון : כנסים בנושאי שיווק ומכירות, סדנאות קולינריה, מידעון דו חודשי וסיורי שטח ללימוד שרשרת הייצור של בשר בקר טרי.
ניתן לקבל תמונת הערכה במייל.