השפית הירושלמית טלי פרידמן, בעלת "האטליה", סטודיו לבישול בשוק מחנה יהודה, הוזמנה השבוע לחתום על עותקים מספרה "ירושלים: הסיפור הקולינרי" במלון ענבל, שם נפגשה עם שף המלון מוטי בוחבוט, והשניים חלקו סודות קולינריים בניחוח ירושלמי.
ספרן של טלי פרידמן ואלינוער רבין, "ירושלים: הסיפור הקולינרי", מחולק לאורחי המלון אשר הזמינו את חבילת הריחות והטעמים הירושלמית המושלמת שמלון ענבל מציע – אורחי המלון המזמינים את החבילה יזכו לקבל שובר לסיור טעימות עצמאי בשוק מחנה יהודה, במסגרת המיזם "יאללה באסטה" הכולל שובר טעימות מיוחד שהורכב עם בעלי חנויות ובסטות בשוק מחנה יהודה, על-מנת לאפשר לאורחים לטעום ממגוון המוצרים, הטעמים והניחוחות הירושלמיים הייחודיים.
מלון ענבל ירושלים, מהמלונות המובילים בעיר, ממוקם בסמוך לגן הפעמון אל מול נופיה המרהיבים של העיר העתיקה והרי יהודה. המלון, המדורג 5 כוכבים דה לוקס מציע לאורחיו שפע של שירותים ברמה בינלאומית ויחס אישי, חניה חינם על בסיס מקום פנוי ואינטרנט חינם. בשל מיקומו המרכזי , בסמוך לכל אתרי התרבות וההיסטוריה כמו גם העיר העתיקה, ורמת השרות הגבוהה שמוענקת ללקוחות, מהווה מלון ענבל אבן שואבת לקהלי תיירים יוקרתיים מחו"ל ומרכז לכנסים בינלאומיים חשובים.
לפני מספר חודשים הוכתר מלון ענבל על-ידי עיתון התיירות היוקרתי – Conde Nast traveler, כמלון הרביעי בטיבו בכל המזרח התיכון, ולאחרונה קיבל מלון ענבל תעודת כבוד נוספת, כאשר נבחר על-ידי קבוצתPreferred Hotel Group הידועה והיוקרתית, כמלון הישראלי היחידי המצטרף ל-850 בתי המלון שלהם ב-70 מדינות ברחבי העולם.
להזמנות ופרטים נוספים: מחלקת הזמנות - מלון ענבל ירושלים
טלפון: 02-6756625 פקס: 02-5610158, דואר אלקטרוני:
reserv@inbalhotel.com