שדרוג קומת המזון בקניון רננים בהשקעה של למעלה
ממיליון שקל
דוד רגב, מנכ"ל קניון רננים, הודיע היום כי הסתיים פרוייקט שידרוג ושיפוץ כל קומת המזון המשתרעת על שטח של כ-1,000 מ"ר בהשקעה של למעלה ממיליון שקל.
עוד מסר דוד רגב כי מטרת פרוייקט השידרוג הייתה להתאים את רמת האירוח לנוחיות הציבור ולהנעים את שהותם במתחם.
במסגרת פרויקט השידרוג והשיפוץ חודשה כל קומת המזון בקניון רננים, המשתרעת על שטח של כ-1,000 מ"ר וכוללת 450 מקומות ישיבה וכללה החלפת הריצוף, הריהוט, העיצוב של המרחב והוספת גופי תאורה.
קומת המזון בקניון רננים ממוקמת בקומה הראשונה בקניון וכוללת את רשתות המזון והמסעדות המובילות בישראל:
מקדונלדס, ברגר קינג, בורגר ראנץ', סברו, קופי בין, שיפודי התקווה, הנריס' קרפ, צ'יינה טאון, סלט בר, שניצל איילה, אפרופו תיאלנדי, פוטטוס, מרסל פרעצל, סאב דיי, האגן דאז, גלידות אריה, קיפטלו ואוקלהומה.