כל מה שרצית לדעת על שמן זית ולא העזת לשאול
קו טלפוני פתוח למרתון שאלות ותשובות בנושאי שמני זית
יתקיים על-ידי אגריניר השבוע - ביום חמישי ה-24.6.
חלק ניכר מצרכני שמן הזית, אינם מצויים בתכונות, באיכויות ובזנים השונים של שמני הזית. כך עולה מבדיקה שערך איציק שביב, מנכ"ל "אגריניר", יצרן שמן זית איכותי מקיבוץ בית-ניר.
כדי לסייע לעקרות הבית, לשפים, לבשלנים ולסועדים להתמצא במבוך המושגים של עולם שמן הזית, החליטה הנהלת "אגריניר" להכריז על יום חמישי ה-24.6.2004, כיום מרתון טלפוני שיוקדש לשאלות ותשובות בנושאי השמן. המרתון הטלפוני יתקיים בין השעות 10:00 עד 17:00.טלפון מס' 211-210-1800.
מומחי "אגריניר" יענו על כל השאלות הנשאלות על ידי בדרך כלל על ידי צרכני שמן זית - מהו שמן זית כתית, מהי חמיצות, מהי מרירות, מהי כבישה קרה, מה אומרת תווית האיכות של מועצת הזיתים, מהם הגורמים לעליית האיכות ולירידתה בשמן זית, האם טעם ואיכות צועדים יחד, מהו שמן זית למאור, שמן זית זך, שמן זית מזוכך, האם צבע שמן הזית קובע, מי נחשב ליצרן שמן זית ועוד.