|   15:07:40
מועדון VIP
להצטרפות הקלק כאן
בימה חופשית ב-News1
בעלי מקצועות חופשיים מוזמנים להעביר אלינו לפרסום מאמרים, מידע בעל ערך חדשותי, חוות דעת מקצועיות בתחומים משפט, כלכלה, שוק ההון, ממשל, תקשורת ועוד, וכן כתבי טענות בהליכים בבית המשפט.
דוא"ל: vip@news1.co.il
כתבות מקודמות
קבוצת ירדן
תוכן לאינסטגרם - המנוע הדיגיטלי להגדלת העסק שלך
קבוצת ירדן
לפתוח את הפה ופשוט לדבר: להרגיש בנוח עם השפה האנגלית

תנובה משיקה את מפעל בשר הבקר הטרי הראשון

- הודעה מטעם תנובה
31/10/2004  |     |   הודעות כלליות   |   תגובות
מאת: מיכל גפן, יחסי ציבור  |    |  גיתם

תנובה משיקה את מפעל בשר הבקר הטרי הראשון בישראל - תקלוט 200 עובדים מאזור עמק בית שאן

החברה השקיעה בהקמת המפעל כ-100 מיליון שקל - ההשקעה הגדולה ביותר שנעשתה אי פעם במפעל בשר בישראל.

תנובה, חברת המזון הגדולה בישראל, חנכה ביום ראשון, 31.10.04, את מפעל תשלובת הבשר הטרי של החברה - מפעל הבשר הבקר הטרי הראשון בישראל. המפעל, הממוקם בעמק בית שאן, באזור התעשייה המפעלים האזוריים, הינו מהמתקדמים והמשוכללים ביותר בעולם, ובהקמתו השקיעה תנובה כ-100 מיליון שקל - ההשקעה הגדולה ביותר שנעשתה במפעל בשר בישראל.

במפעל תייצר בקר תנובה מוצרי בשר בקר טרי תחת שם המותג "אדום אדום". המותג פותח קטגוריה חדשה בתחום המזון בישראל: בשר בקר טרי אמיתי ואיכותי - לראשונה באריזות בשירות עצמי על המדפים. בנוסף לנתחי בקר טרי בשירות עצמי, יימכר המותג אדום אדום גם בקצביות ברשתות השיווק ובאטליזים פרטיים. המותג יושק לחנויות בראשית 2005.

מפעל בקר תנובה משתרע על שטח של 40,000 מ"ר, מתוכם 10,000 מ"ר שטח בנוי. במפעל יועסקו כ-200 עובדים, רובם תושבי העמק והעיר בית שאן. בנוסף, יהווה המפעל מקור תעסוקה לעשרות עובדים נוספים ביישובי הסביבה, בין השאר, למגדלי עגלים ומספקי שירותים שונים.

המפעל ייצר כ-60 סוגי מוצרים שונים כשרים תחת המותג "אדום אדום", ביניהם מוצרים ארוזים, באוויר מבוקר, למדף השירות העצמי, ונתחי בקר טרי ארוזים בוואקום לקצביות.

כושר הייצור הכולל של מפעל בקר תנובה יעמוד על 15,000 טון בשר בקר טרי בשנה (שהם כ- 60,000 עגלים). בשנה הראשונה, שלב החדירה לשוק, ייצר המפעל כ- 6,000 טון בקר טרי.

עם השקת המפעל החדש, אמר מנכ"ל תנובה, אריק רייכמן, כי "מפעל הבשר הבקר הטרי מהווה קפיצת מדרגה משמעותית בענף הבשר בישראל. הפעילות החדשה הינה חלק מהאסטרטגיה של תנובה להיות הגורם המוביל בתעשיית המזון ולשמור על יתרונותיה בתחומי החדשנות, הטריות והאיכות. המותג אדום אדום יוביל מהפכה צרכנית בתחום הבשר, ולראשונה יתוודע הצרכן הישראלי לבשר בקר טרי משובח, כמו זה המוצע זה שנים לצרכנים באירופה, ארה"ב ובמקומות נוספים בעולם".

לדברי יורם קרין, מנכ"ל תשלובת הבשר הטרי של תנובה, "מפעל בקר תנובה הינו המפעל הראשון בישראל לייצור מוצרי בשר בקר טרי ארוזים, זאת באיכות וברמות הגבוהות ביותר הנהוגות כיום בעולם. הייחודיות בתשלובת הבקר הטרי של תנובה הינה השליטה המלאה של החברה על כל התהליך ("שרשרת הערך"): משלב גידול העגלים האיכותיים ביותר, זאת תחת הנחיות ואמצעי פיקוח מחמירים, דרך בקרה קפדנית על ההובלה, הטיפול, הפירוק, האריזה ועד לשיווק וההפצה לנקודות המכירה ולצרכנים הסופיים".

מפעל בקר תנובה - מהמשוכללים בעולם

עם השקת פעילותו, יעמוד מפעל בקר תנובה בחזית הטכנולוגית של מפעלי הבשר הטרי בעולם. המפעל הוקם לאחר עבודת מחקר מקיפה ולימוד יסודי של מבני ושיטות העבודה של מפעלים לבקר טרי באירופה, אוסטרליה וארה"ב. פעילות המפעל מנוהלת ומבוקרת באמצעות מערכות בקרה חדישות, מהמתקדמות בתחומן, המבטיחות ביצוע מושלם של כל אמצעי הייצור והתפעול, ובעיקר מבטיחות את איכות המוצרים.

35 מיליון שקל בציוד מתקדם ובידע

במסגרת לימוד מעמיק של תחום הבקר הטרי בעולם, ביצעה בקר תנובה התקשרות בהסכמי ידע, לימוד והכשרה עם חברת "ברנדנבורג" הגרמנית, זאת בתחום הטיפול בבשר, הפצתו ומכירתו כמוצר ממותג במדפי השירות העצמי. כמו כן, רכשה בקר תנובה ציוד טכנולוגי מתקדם מחברת "נורמן" הצרפתית, שתעניק במסגרת זו גם הכשרה לעובדי המפעל בבית שאן. בסה"כ השקיעה בקר תנובה כ-35 מיליון שקל בציוד מתקדם, טכנולוגיות חדישות ובידע.

שמירה על תהליכי קירור וסטריליזציה מקסימלית
המכשור הטכנולוגי המתקדם במפעל מאפשר את ביצועם של כל התהליכים באופן אוטומטי, ללא מגע יד אדם. אולמות הפירוק והאריזה במפעל הינם שטחים סגורים, בעלי אוויר מסונן וטמפרטורה קבועה של 2 מעלות, המאפשרים שמירה על סטריליות מירבית. מתקני הקירור מאפשרים להביא את הבשר הטרי ומוצריו לטמפרטורה הרצויה בתוך זמן קצר, ומבטיחים חיי מדף ארוכים יותר, תוך שמירה על אחידות בטעם ובמרקם.

קו ייצור ייחודי לבשר טחון טרי

מפעל בקר תנובה ישלב קו ייצור מיוחד לבשר בקר טחון טרי איכותי, ובכך יתאפשר לראשונה בישראל ייצור ושיווק של בשר בקר טחון טרי, זאת תחת פיקוח ואישור של משרד הבריאות. בקו ישולב המכשור המתקדם ביותר בעולם בתחום, ותהליכי הטחינה והאריזה יתבצעו ללא מגע יד אדם, תוך שמירה על רמת סטריליזציה מירבית.

הקפדה מירבית על איכות הסביבה

בקר תנובה ייחסה חשיבות עליונה לנושא איכות הסביבה בבניית ותפעול המפעל בבית שאן. תפיסה זו הינה חלק מחזון מתמשך של תנובה לאחריות ומחויבות לאיכות הסביבה ואיכות החיים של כל משפחה בישראל.

לצורך יישום החזון, השקיעה בקר תנובה כ-3 מיליון שקל במערכות שונות, ביניהן, מתקנים לטיפול בשפכים ובתוצרי לוואי, שימוש בחומרים ידידותיים לסביבה, הקפדה על תהליכי מחזור וצמצום הפסולת. בקר תנובה פועלת בשיתוף פעולה מלא והדוק עם הגורמים הממשלתיים השונים, וזאת כדי להבטיח כי המפעל עומד בתקנים המחמירים ביותר לשמירה על איכות הסביבה.

תאריך:  31/10/2004   |   עודכן:  31/10/2004
מיכל גפן, יחסי ציבור
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
הקרן לידידות מוציאה את יוצאי אתיופיה תושבי ראש העין ופתח תקווה ממעגל האבטלה
חנות קטנה ומטריפה
הטרנד הבריאותי בעיצומו
6 סניפים חדשים בהשקעה של כשני מיליון שקלים וחצי
עוברים לטרמינל 3....... היום הראשון
בלוגרים
דעות  |  כתבות  |  תחקירים  |  לרשימת הכותבים
אלון קוחלני
אלון קוחלני
על-רקע כתבי אישום ראשונים שהגישה ה-SEC בגין שימוש ב-AI, התבקשו קציני ציות לבחון את סיכוני הציות הכרוכים בכך
יוסי אחימאיר
יוסי אחימאיר
רעיון המדינה הפלשתינית משמעו אחד: הפיכת הגדה המערבית לעזה שנייה, תחת שלטון חמאס, ולניסיונות חוזרים ונשנים לתקוף את ישראל המצומקת, לבתר ולהשמיד אותה
דן מרגלית
דן מרגלית
האם האנשים האלה נשארים יועציה של מירי רגב? הרי האינטרס שלה הוא בעצם שהם יעופו לה עכשיו מן המשרד הרחק ככל האפשר, ואם אינה עושה זאת - האנוכית מעוררת הסלידה - מדוע היא משאירה אותם בחב...
לרשימות נוספות  |  לבימה חופשית  |  לרשימת הכותבים
הרשמה לניוזלטר
הרשמה ל-SMS
ברחבי הרשת / פרסומת
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 מחלקה ראשונה :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
מו"ל ועורך: יואב יצחק © כל הזכויות שמורות     |    שיווק ופרסום ב News1     |     RSS
כתובת: רח' חיים זכאי 3 פתח תקוה 4977682 טל: 03-9345666 פקס מערכת: 03-9345660 דואל: New@News1.co.il