רשת "סבארו" חתמה הסכם עם חב' "שטראוס-עלית מחוץ לבית" לפיו, תספק קבוצת שטראוס- עלית באופן בלעדי את כל הפסטה הממולאת (רביולי, טורטליני) ואת הגלידות לכ-26 המסעדות ברשת "סבארו" בישראל.
מר עמיר חסון, מנכ"ל "סבארו" בישראל מציין, שרשת "סבארו" צורכת בשנה כ-25 טון פסטות ממולאות ומוכרת מעל 100,000 גלידות.
במהלך שנת 2005 תפתח רשת "סבארו" 4 מסעדות חדשות-חלביות. במהלך שנת 2004 סעדו ברשת "סבארו" 2.4 מיליון איש.
רשת "סבארו" חתמה בימים אלו הסכם עם חב' "שטראוס- עלית מחוץ לבית", לפיו תספק קבוצת "שטראוס- עלית" באופן בלעדי את כל סוגי הפסטה הממולאת בגבינה, פטריות, בטטה ועוד (רביולי, טורטליני) ועוד מספר סוגי גלידות לכ-26 מסעדות רשת "סבארו" בישראל בהיקף כספי של כ-1.5 מיליון שקל.
מר עמיר חסון, מנכ"ל רשת "סבארו" בישראל מציין, שרשת "סבארו" צורכת בשנה כ-25 טון פסטות ממולאות, מוכרת מעל 100,00 גלידות ונמכרות בה כ-650,000 מנות פסטה.
מר ציון בלאס, מנכ"ל חב' "שטראוס-עלית מחוץ לבית" מציין, שהחברה רואה ברשת "סבארו" לקוח אסטרטגי ופועלת להמשך שיתופי פעולה נוספים בעתיד.
במסעדות רשת "סבארו" מוצע מגוון של כ-40 מנות אוכל איטלקיות כגון פיצות, פסטות, מאפים, סלטים, מנות אחרונות ועוד.
לרשת "סבארו" קיימים 2 קונספטים של מסעדות-מסעדות בקניונים, בהן ישנו שטח ישיבה חיצוני, המשתרעות על שטח של בין 80-100 מ"ר, ומסעדות שאינן בקניונים, המשתרעות על שטח של בין 150-175 מ"ר.
הרשת משקיעה בממוצע בפתיחת כל מסעדה כ-1 מיליון שקל.
בשנת 2004 סעדו ברשת "סבארו" 2.4 מיליון איש.
הזכייניות של רשת "סבארו" בישראל שהינה הרשת הגדולה בעולם בתחום אוכל איטלקי בהגשה מהירה הינה בבעלות אנשי העסקים יוחאי פלג ודני ורנר.