תשלובת החלב של תנובה פותחת בתחרות חדשה: "השף הלבן 2006". במסגרת התחרות מוזמן הציבור לשלוח מתכונים חלביים ייחודיים של פשטידות, מאפים, סלטים, פסטות, עוגות, קינוחים ועוד המבוססים על מוצרי החלב של תנובה ושל "השף הלבן " תנובה - גבינות לסוגיהן, חמאות, שמנות ועוד.
מבין אלפי המתכונים שיגיעו, הנהלת תנובה בעזרתו של השף בני סיידא יבחרו עשרות מתכונים מוצלחים במיוחד אשר יזכו את שולחיהם בפרס כספי של 1,500 שקל ובזכות להיכנס לחוברת המתכונים הגדולה של תנובה שתצא בקרוב ותפורסם בכל הארץ.
את המתכונים ניתן לשלוח דרך אתר האינטרנט של השף הלבן
www.chef-lavan.co.il או בדואר באמצעות טופס שיפורסם בעיתונים הגדולים עד תאריך 08.01.05.
המתכונים חייבים להיות מבוססים על מוצרי החלב של תנובה בלבד.