כמענה למגמת הצמיחה של שלגוני הפרי, משיקה גלידות נסטלה את La-Frutta - סדרה חדשה של שלגוני פרי עם 50% פרי ובין 67 ל-90 קלוריות ליחידה. הסדרה, המתאימה גם לטבעונים, מציגה שילובים של שישה טעמים בעלי מרקם נימוח, המותאמים לטעמים המועדפים על הצרכן הישראלי: בננה- תמר- פקאן, פירות אדומים, תות שדה, מנגו טרופי, אננס- תפוז, מלון- תפוח. המוצרים ישווקו גם במאגדות ברשתות השיווק ובמרכולים.
לדברי גלית בר, סמנכ"ל שיווק, גלידות נסטלה: "אנו גאים להשיק סדרת שלגונים שפותחה בישראל על-ידי הצוות הטכנולוגי שלנו וזוכה לאהדה רבה בנסטלה העולמית. החדשנות המזוהה עם גלידת נסטלה, הובילה אותנו גם השנה לרענן, להעז, ליצור ולפרוץ קדימה, עם פיתוח מוצרים ורעיונות חדשים".
בר מוסיפה: "כמענה למגמת ה- wellness בעולם הגלידות, השנה החלטנו להיענות לדרישה ההולכת וגוברת מצד הצרכנים בישראל ליהנות משלגונים בטעמים מגוונים ומפנקים, מופחתי קלוריות וסוכר. סדרת La-Frutta מועשרת באחוזי הפרי הגבוהים ביותר כיום בשוק ובטעמים ייחודיים, המותאמים לחיך הישראלי".
מגיע במאגדות וביחידים ניתן להשיג ברשתות השיווק ובמרכולים.