אורחי מלון ענבל ירושלים הופתעו לראות סוכות מעוצבות ברמה הגבוהה ביותר. שף מוטי בוחבוט הרכיב תפריט חגיגי ומיוחד.
מלון ענבל ירושלים עיצב השנה סוכה מיוחדת ויפיפייה למאות אורחי המלון.
כ700 אורחים במלון ענבל יהנו מסוכות מעוצבות ומרהיבות שעיצב כריס וייס בהשראת נופי ארץ ישראך ושבעת המינים. הסוכות הלבנות משרות אוירה פסטורלית ומרגיעה, בשילוב של הדר והוד כיאה למלון חמישה כוכבים דה לוקס.
שף מוטי בוחבוט, השף הראשי של מלון ענבל בירושלים, הרכיב לסעודות חג סוכות במלון תפריט מיוחד ומאוזן המשלב מנות מסורתיות עם חומרי גלם מקומיים המשובחים ביותר, להנאת אורחי המלון ומאות אורחי סעודות חג הסוכות במלון.
מוטי בוחבוט – השף הראשי של מלון ענבל שף ראשי מוטי בוחבוט הינו בעל ותק מלונאי של כ-25 שנים בהן כיהן כשף קונדיטור וכשף ראשי במלונות מובילים בארץ ובעולם ברשתות הייאט, הילטון, קראון פלזה ועוד. שף מוטי בוחבוט הוא שף משלחת ישראל בתחרויות בינלאומיות וזכה בפרסים ובתארים בינלאומיים רבים, ביניהם 5 מדליות זהב בתחרויות I.K.A (אולימפיאדת השפים העולמית) ואליפות העולם בלוקסמבורג.
עם כל מנה ומנה מובטחת לאורחים הנאה הן לעיניים וכמובן לחך, והם ישובו לחגוג את השנה הבאה במלון ענבל.
מלון ענבל ירושלים, מהמלונות המובילים בעיר, ממוקם בסמוך לגן הפעמון אל מול נופיה המרהיבים של העיר העתיקה והרי יהודה. המלון, המדורג 5 כוכבים דה לוקס מציע לאורחיו שפע של שירותים ברמה בינלאומית ויחס אישי, חניה חינם על בסיס מקום פנוי ואינטרנט חינם. בשל מיקומו המרכזי , בסמוך לכל אתרי התרבות וההיסטוריה כמו גם העיר העתיקה, ורמת השרות הגבוהה שמוענקת ללקוחות, מהווה מלון ענבל אבן שואבת לקהלי תיירים יוקרתיים מחו"ל ומרכז לכנסים בינלאומיים חשובים.
לפני מספר חודשים הוכתר מלון ענבל על-ידי עיתון התיירות היוקרתי – Conde Nast traveler, כמלון הרביעי בטיבו בכל המזרח התיכון, ולאחרונה קיבל מלון ענבל תעודת כבוד נוספת, כאשר נבחר על-ידי קבוצתPreferred Hotel Group הידועה והיוקרתית, כמלון הישראלי היחידי המצטרף ל-850 בתי המלון שלהם ב-70 מדינות ברחבי העולם.
להזמנות ופרטים נוספים: מחלקת הזמנות - מלון ענבל ירושלים
טלפון: 02-6756625 פקס: 02-5610158, דואר אלקטרוני:
reserv@inbalhotel.com