משלחת שפים ישראלים, אשר אורגנה על-ידי "התאחדות המלונות בישראל", משרד התעשיה המסחר התעשיה והתעסוקה ורשת מלונות "הולידי אין", זכתה בפעם השלישית במדליית זהב בפסטיבל הגורמה הבינלאומי שהתקיים בשבוע האחרון בעיר ג'ונג-ג'ינג שבסין.
במשלחת השתתפו שף כץ משה-מפקח ארצי למלונאות באגף להכשרה מקצועית במשרד התמ"ת, שף ליאור חובב-מלון הולידי אין ת"א, שף גאי רודובסקי-מלון קראון פלאזה ים המלח.
משה כץ סיפר כי המשלחת התאמנה תקופה ארוכה לפני הפסטיבל וגיבשה רעיון של מאכלי גורמה אשר מבוסס על תנובת הארץ. הוא הוסיף וסיפר כי המשלחת הישראלית הפכה עד מהרה למוקד ולמרכז התעניינות המבקרים בזכות עיצוב הדוכן הישראלי בכלל ותצוגת מאכלי הגורמה בפרט.
כץ מציין עוד כי בנוסף לתצוגה המרהיבה בישלו השפים הישראלים תפריט גורמה של ארבע מנות שכלל:
קבב דג לוקוס על מצע עדשים בניחוח כוסברה ובציפוי טחינה גולמית; מרק קרם ארטישוק ירושלמי עם שבבי שקדים קלויים; חזה מולרד ברוטב דבש תמרים על בסיס קוסקוס מעוטר בירקות; ומקפא חלבה ברוטב תפוזים וליקר סברה.
במזנון התצוגה הוצגו בין השאר: דג בורי ברוטב מזרחי מעוטר בטחינה מתובלת, פילה עגל על מחית בטאטה, צלעות כבש על מצע של עדשים בניחוח אניס וירקות, כבד אווז על קונפי תאנים, ועוד.
חברי המשלחת הישראלית כיבדו את המבקרים בשולחן הישראלי בחלה טרייה טבולה במלח ובכוסית ליקר סברה, והטקס הפך עד מהרה למוקד "עליה" ולמיקוד התקשורת.
משה כץ מוסר, כי בטקס הסיום ציינו המארגנים לשבח את היכולת המקצועית הקולינרית הגבוהה ואת החשיבה היצירתית של משלחת השפים הישראלית.