הטמפרטורות עולות והמסעדות מתעדכנות בתפריטי אביב, עם מנות חדשות של דגים ופירות ים קלילות וטעימות וגם דילים חדשים ושווים.
ב
פורלין מגישים ארוחת טעימות אביבית של דגים ופירות ים. התפריט, שהורכב על-ידי השף אמיר מרקוביץ, יוגש
עד ה-30.4. מנת פתיחה: ניוקי מוקפץ עם בייבי קלמרי ושרימפס, מנה ראשונה: פילה בס על מצע שומר קונפי עם טימין ושמן עשבי תיבול, סורבה ביניים: אשכולית אדומה וקמפארי, מנה עיקרית: סרטנים מוקפצים עם ערק, ג'ינג'ר וכוסברה, קינוח: קרם ברולה.
מחיר לסועד: 89 שקלים.
ניר צוק משיק ליין חדש לערבי שישי ב
ג'אפה בר הנושא את השם: 'בסבוסה ליין'. בתפריט: חאפלה אוריינטלית. על עמדת הדי.ג'י רקדנית הבטן מיטל סאסי שתנגן מוזיקה ערבית עכשווית, האוס ערבי ופופ ערבי וגם קלאסיקות. בערב הפתיחה יחולקו
חינם החל מהשעה 22:00 טעימות של "קוקטייל קזבלנקה" (ערק, מיץ אשכוליות ונענע) ושל עלי גפן ברוטב רימונים.
עד העצם מציעה תפריט צהריים המאפשר בחירה בין שתי
ארוחות עסקיות (59-79 שקלים) הכוללות סלט עד העצם, מנה עיקרית, תוספת לבחירה ושתייה קלה.
מנות ספיישל לדוגמא: קבבוני פילה בורי לצד מג'דרה וטחינה (81 שקלים), צוואר לבן (71 שקלים). המנות מוגשות עם סלט הבית, תפו"א אפוי, אורז או צ'יפס.
בתפריט המחודש של מסעדת
הגולף ביסטרו תמצאו מגוון
מנות חדשות מחומרי גלם טריים שעוצבו בהתאם לנגיעתו האישית של השף גיא ונגלניק. בין המנות: אוסובוקו טלה ופירה פולנטה עם ג'וס טלה, פילה בס צרוב על מצע ירקות שורש ורוטב עשבי תיבול, רביולי עגבניות מיובשות, ריקוטה וטימין ברוטב גבינות וראגו ירקות וחצי עופיון מסאלה על אורז לבן ואורז בר.