"מאמין שלוזון ידע לקבל החלטה נכונה"

פישביין לא נתן מקום לספק. על הבריכה: "תהיה חוויה"
ספורט5 ספורט5 חדשות תגובות
מאת: טליה סלנט | ספורט5 | sport5.co.il
אחרי 8 שנים של עבודה, הבריכה האולימפית החדשה במכון וינגייט נחנכה היום (ראשון) בטקס חגיגי. יו"ר מועצת ההימורים צחי פישביין נכח באירוע לצד יו"ר איגוד השחייה נועם צבי ובכירים נוספים, כאשר התחרויות במסגרת המכביה כבר החלו.

מטבע הדברים, פישביין נשאל לגבי המחלוקת בין הטוטו להתאחדות לכדורגל, ואמר: "נפגשתי עם אבי לוזון, הוא ידיד ולא אויב. נפגשתי איתו בטוטו במסגרת קרן המתקנים, אנחנו ביחסים טובים. הוא חושב על מה שנכון בשביל הכדורגל ואני מאמין שהוא ידע לקחת את ההחלטה הנכונה לטובת הכדורגל. אני שמעתי בעלי קבוצות שאומרים שליגת העל תיפתח בזמן, הם לא מתכוונים לשבות, זה לא נכון ואין להם סיבה לשבות. יש להם הרבה מאוד להרוויח ולכן הם לא יעשו את זה".

"לא נתפשר על עקרונות של מנהל תקין, דברים ששתי ועדות ציבוריות קבעו בצורה מוחלטת", הוסיף פישביין, "זה לא מו"מ לפשרות של לוותר על רמת שקיפות, ניהול בשקיפות, היעדר ניגוד אינטרסים. נפגשתי עם אבי לוזון, הוא אדם אחראי, נבון, אוהב את הכדורגל ועשה עבורו הרבה".

פישביין דיבר כמובן גם בנוגע לבריכה האולימפית: "לפני שלוש שנים כשהגעתי לטוטו האמנתי שהבריכה תסתיים, ונתתי את כל מה שצריך כדי לסיים אותה. לראות את הבריכה הזאת עכשיו, בין הבריכות היפות בעולם, והיא בישראל במכון וינגייט, זה עושה הרבה התרגשות. תהיה חוויה לכל השחיינים בישראל".

"השלמנו את הבריכה, היא עלתה 90 מיליון שקלים. עשינו את זה באהבה וברצון", הוא סיכם, "סיימנו את הפרויקט. הרבה דברים אפשר לשפר, נבחן את זה בעתיד ונחליט. עכשיו יש את המכביה, תן להם ליהנות ולחגוג. עזבו את הביקורת. הגיע הזמן שנדע ליהנות ממתקן שהוא ברמה בינלאומית".

תאריך: 21/07/2013 | עודכן: 21/07/2013
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
חברת בטר פלייס, שנרכשה על-ידי קבוצת סאנרייז, החליטה כצפוי על המשך פעילותן של 15 תחנות להחלפת סוללות, כפי שהתחייבה החברה בעת הרכישה. בהודעה שהועברה ללקוחות החברה, נכתב כי "ההחלטה לגבי 15 התחנות הפעילות מורכבת וקשה ואנו מודעים לכך ששינוי זה הינו משמעותי לכולנו. נבחנו אלטרנטיבות רבות לאור האילוצים הרבים, מתוך ניסיון לשמור על חופש תנועה גדול ככל הניתן ולהתייחס להמלצות ולמשובים שנשלחו על-ידי הלקוחות".
21/07/2013 | עידן יוסף | חדשות

"לא נותר אלא להעיר כי חקירה מעמיקה יותר הייתה מגלה קירבה נוספת בהיות השניים גם צאצאיו של דוד המלך". בלשון צינית זו הגיבה שופטת בית המשפט המחוזי בתל אביב, יהודית שבח, על בקשה לפסול את נשיאו לשעבר של בית המשפט, ד"ר אליהו וינוגרד, מתפקיד בורר.

בהתקפה חריפה על התיקונים המצעים בחוק התכנון והבנייה יצאו (יום א', 21.7.13) עו"ד צבי שוב ושמאי המקרקעין אהוד מאירי. היזם שמעון צרפתי הביע ספק אם החוק ישים, כל עוד הממשלה לא תקצה כוח אדם לתגבור הוועדות לבניין ערים.

מחקר שכלל קרוב ל-400 נשים, שנעשה על-ידי חוקרים מאוניברסיטת טורונטו שבקנדה, גילה כי רובן האמינו שלחץ הוא שהיה אחראי למחלה שפיתחו.
21/07/2013 | יפעת גדות | חדשות

המשטרה הגישה בחוסר סמכות כתב אישום בעבירה של "מעשה פזיזות רשלנות באש" - למרות שהחוק מחייב שהוא יוגש בידי הפרקליטות. כך קובע (9.7.13) שופט בית משפט השלום ברמלה, הישאם אבו-שחאדה.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il