"סיידל - המכון לאפיית ארטיזן" בישראל, בבעלות השף קונדיטור אלי סיידל, המפעיל קורסים וסדנאות אפייה בשיטת ה"ארטיזן" (המשלבת שיטות אפייה עתיקות ומרכיבים בריאים), משיק סדנת אפייה ייחודית לילדים – להכנת עוגיות ביתיות, בריאות וטעימות, העשויות מקמח מלא אורגני שנטחן ממש במהלך הסדנא.
במהלך הסדנא החווייתית הילדים משתתפים בהכנת מגוון סוגי עוגיות, בהן – עוגיות שוקולד צ'יפס מקמח מלא, בובות זנגוויל מקמח מלא ותבלינים, עוגיות סנדביץ' משוקולד חרובים, עוגיות תמרים ועוד. הילדים מתנסים בכל תהליך הכנת העוגיות - החל משלב הטחינה של גרגרי החיטה האורגניים, הכנת הקמח, הבצק וקישוט העוגיות, תוך שימוש במגוון מרכיבים טבעיים ובריאים, כגון - דבש, סילאן, קינמון, זנגוויל, תבלינים, שוקולד צ'יפס חרובים, תמרים ועוד.
בסדנא הילדים לומדים על חשיבות השימוש במרכיבים בריאים וטבעיים, מה זה אורגני, מה זה טבעי, מהו שומן רווי ועוד.
את הסדנאות מעביר מאסטר שף ומנהל המכון, אלי סיידל, בעל 35 שנות ותק באפיית ארטיזן.
לסדנא מגיע סיידל עם כל הציוד הנדרש למקום האירוע (בבית, אולם אירועים וכד'): מטחנת קמח, מיקסר, כלי עבודה, כל המרכיבים להכנה, וגם עם הרבה הומור וסבלנות.
הסדנא אורכת 3 שעות. היא מתאימה לחגיגות יום הולדת, בר/בת מצווה, אירועי גיבוש חברתי ועוד, לקבוצות עד 50 משתתפים. בנוסף לסדנת עוגיות, ניתן להזמין סדנאות במגוון נושאים נוספים.
מתאים לילדים, נוער ומבוגרים - החל מגיל 3.
לפרטים:
www.saidel.co.il