אין כמו לחם הנאפה בבית, ובמיוחד אפיית חלה לכבוד שבת, כשריח אפייתה ממלא את כל חלל הבית בין כל ריחות התבשילים לכבוד שבת קודש....
רוצים ללמוד לאפות חלה לשבת?
"סיידל - המכון לאפיית ארטיזן" בישראל, בבעלות השף קונדיטור אלי סיידל, המפעיל קורסים וסדנאות אפייה בשיטת ה"ארטיזן" (המשלבת שיטות אפייה עתיקות ומרכיבים בריאים), משיק סדנת אפיית חלות חווייתית למתחילים ולמתקדמים, המתאימה לנשים, כלות טריות, בנות מצווה ולכל מי שרוצה ליהנות מאפיית חלות טריות בבית בערב שבת.
משתתפי הסדנא לומדים ומתנסים בכל תהליך הכנת החלות - החל משלב הטחינה של גרגרי החיטה האורגניים, הכנת הקמח, הבצק, קליעת הצמות בצורות שונות על-פי המסורת ועוד. כמו-כן, בסדנא לומדים על חשיבות השימוש במרכיבים בריאים וטבעיים, מה זה אורגני, מה זה טבעי ועוד.
למי שכבר מנוסה באפיית חלות בבית מוצעת סדנת חלות למתקדמים. בסדנא המשתתפים לומדים את הסודות של אופים המקצועיים, בהם סודות הלישה והתפיחה, שיטות קליעה מתקדמות, הכנת חלות ענקיות לשמחות לעוד.
את הסדנאות מעביר מאסטר שף ומנהל המכון, אלי סיידל, בעל 35 שנות ותק באפיית ארטיזן.
הסדנא אורכת 3 שעות. היא מתאימה למסיבת רווקות / כלות, ימי הולדת, בת מצווה, אירועי גיבוש חברתי ועוד, לקבוצות עד 30 משתתפים. לסדנא מגיע סיידל עם כל הציוד הנדרש: מטחנת קמח, כלי עבודה, כל המרכיבים להכנה, וגם עם הרבה הומור וסבלנות.
בנוסף לסדנת החלות ניתן להזמין סדנאות במגוון נושאים נוספים.
מחירים: סדנא ל-3-5 אנשים – 250 ש"ח לאדם, 6-14 אנשים – 200 ש"ח לאדם, 15 איש ויותר – 150 ש"ח לאדם.
לפרטים: 1-800-35-1222,
www.saidel.co.il