המשך להטבות במס לעובדים במשמרת ערב ולילה

בהתאם לתקנות שאישר שר האוצר, יקבלו העובדים זיכוי ממס בשיעור של 15% מהמס החל על הכנסה מעבודה במשמרת שניה ושלישית של עובדים במפעלי תעשיה, אשר עיקר פעילותם היא פעילות ייצורית
עופר וולפסון חדשות תגובות
שר האוצר, משה כחלון, העביר (יום ד', 29.7.15) לוועדת הכספים של הכנסת תקנות אשר מאריכות את התקופה למתן הטבות במס לעובדים במשמרת שנייה ושלישית (ערב ולילה) במפעלים תעשייתיים, עד לתום שנת המס 2016, זאת לאחר שקיים התייעצות עם שר הכלכלה, אריה דרעי.

בהתאם לתקנות, יקבלו העובדים זיכוי ממס בשיעור של 15% מהמס החל על הכנסה מעבודה במשמרת שניה ושלישית של עובדים במפעלי תעשיה, אשר עיקר פעילותם היא פעילות ייצורית.

סכום הזיכוי לפי התקנות לא יעלה על 11,280 שקלים חדשים לשנה (בערכי שנת 2015). עוד יצוין, כי בשנת 1990 הוגבלה ההכנסה בגינה תינתן ההטבה, לסכום השווה ל-128,400 שקלים בשנה, בערכי שנת המס 2015.

תוקף התקנות הוארך מאז חקיקתן בתום כל שנת מס, עד לשנת המס 2014. בשנת 2015, לאור הבחירות לכנסת, תוקף התקנות הוארך מכוח סעיף 38 לחוק יסוד: הכנסת, עד יום 30.6.2015. עתה, בהתאם לתקנות תוארך תקופת ההטבה עד תום שנת 2016.
עו
תאריך: 29/07/2015 | עודכן: 29/07/2015
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
כשהתקשורת הישראלית עוסקת בקנאביס רפואי, היא ממסגרת אותו בדרך כלל כתרופה ולא כסם, כך עולה ממחקר חדש שנערך באוניברסיטת חיפה על-ידי ד"ר שרון שניטמן מבית הספר לבריאות הציבור וד"ר נחמה לואיס-פרסקי מהחוג לתקשורת. "עם זאת, ההצגה של קנאביס הרפואי כתרופה אינה מוחלטת כמו שרופאים ואנשי מקצוע נוטים לחשוב" אמרה ד"ר שניטמן.
29/07/2015 | יפעת גדות | חדשות

ועדת הכלכלה של הכנסת, בראשות ח"כ איתן כבל התכנסה (יום ד', 29.7.15) לדיון מיוחד שעסק בצורך להציב עמדות שמירה לעובדי השמירה והאבטחה. הדיון התקיים ביוזמת היו"ר כבל, שאמר כי הביא זאת בתחילה כהצעת חוק כדי לדחוף את הממשלה לטפל בנושא.
29/07/2015 | מירב ארד | חדשות

לאחר שלוש שנים של משא-ומתן שלווה במספר משברים ממושכים, הושגה (יום ד', 29.7.15) בז'נבה הסכמה בין 54 מדינות, הסוללת את הדרך לחתימה על הרחבת ה-ITA - הסכם משנת 1996 על ביטול מכסים למוצרים בתחום האלקטרוניקה. מטרת ההרחבה היא ביטול מכסים על למעלה מ-200 מוצרי אלקטרוניקה, שלא היו כלולים בהסכם המקורי, מפני שרובם פשוט לא היו קיימים באותה עת. בהתאם לסיכום, הורדת המכסים תתבצע בהדרגה על פני מספר שנים, החל מיוני 2016.

סמנכ"ל בכיר כלכלה ברשות המים, גלעד פרננדס, אמר (יום ד', 29.7.15) כי ניתן להוזיל מיידית את מחירי המים בכ-16%.

שעות ספורות לאחר מתן פסק הדין הסופי של בית המשפט העליון, אשר קבע כי יש להרוס עד מחר את שני בתי דריינוף במערב בית אל, החלו כלים הנדסיים בביצוע מלאכת ההריסה.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il