מותג דמויי הגבינות הטבעוניות "משומשו", יחל לשווק את מגוון דמויי הגבינות הצהובות הטבעוניות מתוצרתו, במתכון משופר. צהובה 18% במרקם חצי קשה מרכיבים צמחיים מועשרת בסידן ובסיבים תזונתיים בסגנון קלאסי, צהובה 9% בסגנון עדין קלאסי מועשרת בסידן ומופחתת שומן במרקם חצי קשה וצהובה זיתים 18% במרקם חצי קשה עם זיתים ירוקים מועשרת בסידן ובסיבים תזונתי בסגנון ים תיכוני, כולן במרקם משופר ובטעם מעודן יותר.
דמויי הצהובות הטבעוניות מתאימים לשימוש במאפים, בטוסטים, בפיצות ובכריכים.
לדברי עומר אליאב, מנכ"ל משותף והאחראי על פיתוח המוצרים של משומשו, מדובר בצעד נוסף להביא לקהל הלקוחות מוצרים ללא סויה וללא לקטוז שיהיו בראש ובראשונה טעימים מאוד, ללא חומרים משמרים ומאוד איכותיים. "למדנו את עדיפות הצרכנים והצלחנו לייצר תחליפי גבינות צהובות באחוזי שומן מופחתים מיתר התחליפים הקיימים כיום בשוק, במרקם חצי קשה המותאם לחך הישראלי ובטעם נפלא, לצד השקה של גבינות מלוחות שלא היו קיימות על המדף".
המותג "משומשו" הוקם ע"י קיבוץ גן שמואל וחברת הדר פוד טכנולוגי. החברה מעסיקה כ-20 עובדים במפעל הנמצא באזור בית שמש. כל מוצרי "משומשו" ללא חומרים משמרים, אינם מכילים סויה, גלוטן ולקטוז ומשווקים ברשתות המזון הגדולות וחנויות הטבע.
כשרות: כשר פרווה. בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: 21.90-19.90 שקל לאריזות 200 ו-250 גרם.
בתמונה: צהובות של "משומשו" (צילום: אביתר ניסן); תמונת אווירה - צילום יח"צ.