|
שי דינור [צילום: יוסי צבקר]
|
|
|
|
|
חברת Nespresso מודיעה (יום א', 11.2.18) על מינויו של שי דינור לסמנכ"ל איכות ושירות טכני בנספרסו ישראל. שי יחליף בתפקידו את אייל זיו שפרש לאחרונה לאחר 6 שנים בתפקיד.
דינור (44), ששימש עד לאחרונה כסמנכ"ל תפעול במטרנה, יהיה אמון בתפקידו החדש כסמנכ"ל איכות ושירות טכני בנספרסו ישראל על והובלת תחום האיכות והבטיחות של החברה ושירותי המעבדה והתיקונים.
לדינור ניסיון עשיר בתחום התפעול והאיכות, בתפקידו האחרון במטרנה הטמיע טכנולוגיות מתקדמות והעביר את מפעל החברה לשיטות עבודה חדשות. לפני כן שימש כטכנולוג ראשי במפעל Tribe (מפעל הסלטים של אסם בארה"ב), והוביל כבר ב 2009 פיתוח מוצרים חדשניים כמו חומוס ללא חומרים משמרים ועוד. דינור הינו מהנדס מזון בהכשרתו, בעל תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת בר-אילן. הוא נשוי ואב לחמישה ילדים, ומתגורר עם משפחתו בגבעת שמואל.