|
מלח בטעם מעודן [צילום: RESPECT]
|
|
|
|
|
מלח
הארץ משיקה את סדרת הימלאיה המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה. המוצר מוצע בשני סוגים של צנצנות 1 ק"ג, בעלות מכסה ורוד, המכילות גבישים גסים וגבישים דקים. הימלאיה מאופיין בטעם מעודן.
ייחודו של מלח הימלאיה הוא בכך שנחצב ומופק בשיטות טבעיות ומסורתיות ממרגלות הרי ההימלאיה. את גבישי מלח ההימלאיה ניתן לזהות בקלות בשל צבע הוורדרד-אפרסק המוענק להם בשל נוכחות תחמוצות הברזל שיש בהם. מלח ההימלאיה ניכרה מבטן האדמה מסלעי מלח שנוצרו בעידנים עתיקים, והם מכילים מינרלים שעיקרם: סידן, אשלגן, מגנזיום, גופרות ועוד כ-80 אלמנטים המצויים בכמויות זעירות במלח אשר חיוניים לפעילותו התקינה של הגוף.
גבישיו הגסים מיועדים לשימוש בזריה או בצליה ולקבלת מרקם פריך וגבישיו הדקים (לאחר טחינה) מיועדים לשימוש בבישול. גבישי הימלאיה הוורודים מתאימים לתיבול, בישול, צליה, וזריה בכל סוגי המזון. בנוסף, ניתן להשתמש בגבישים לקישוט ועיטור מנות שונות.
כשרות: פרווה בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים.
מחיר המוצר לצרכן: 19.90 שקלים. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.