|
שחף שבתאי [צילום: פיני סילוק]
|
|
|
|
|
חברת התעופה אל-על מינתה (יום ג', 20.11.18) את השף שחף שבתאי לשף הראשי של החברה. שבתאי, השף הראשי של מסעדת ניטן תאי ובעל כוכב מישלן BIB, יוביל מעתה את תחום הקולינריה באל על ויהיה אחראי על התפריטים בכל מחלקות השירות במטוסי החברה.
בימים אלה, שבתאי והצוות שלו מגבשים אסטרטגיה קולינרית חדשה לאל על, לצד תפריטים חדשים לכל מחלקות השירות במטוסי החברה אשר יוצגו בקרוב. תפריטים החדשים יכללו שימוש במגוון רחב של חומרי גלם איכותיים וטכניקות בישול מתקדמות.
שחף שבתאי (43) יליד קיבוץ עמיעד ולוחם שייטת בעברו, נחשב לאחד מהשפים הישראלים הבכירים והמצליחים ביותר עם ניסיון רב. לאורך השנים, שבתאי זכה בפרסים רבים ומכובדים, הישגו הגדול ביותר הוא פתיחתה של המסעדה המצליחה סה-סה-זו שבפראג, שזיכתה אותו בפרסים רבים, ביניהם תואר שף השנה בצ'כיה ואף בהכרה האולטימטיבית של כוכב במדריך מישלן BIB.
אמיר רוגובסקי, סמנכ"ל שירות ולקוחות באל על: "הבחירה בשחף שבתאי נעשתה כחלק ממהלך אסטרטגי לשיפור השירות והמוצר במטוסים. אנו בטוחים כי ניסיונו העשיר וכשרונו ישדרגו את החוויה הקולינרית המוגשת לנוסעי אל על."