דניה זכתה בחוזים ב-212 מיליון שקל

3 פרויקטים בירושלים: מגדל מגורים בן 34 קומות, שלב א' של פרויקט ימק"א ובנין משרדים בן 7,500 מ"ר ● תבנה גם 74 דירות בגוש הגדול בת"א ● קרדן ופולאר מכרו 40 דירות במגדל עוד לפני תחילת הבנייה
אלעזר לוין חדשות תגובות
דניה-סיבוס חתמה באחרונה על 4 חוזים לבנייה, בהיקף כולל של 211.7 מיליון שקל, כך מסר המנכ"ל עופר קוטלר. שלושה מהחוזים הם בירושלים, והרביעי הוא לפרויקט בתל-אביב.

דניה-סיבוס זכתה בחוזה מפתח (בנייה עד לשלב הסופי, כולל מערכות) לבניית שלב א' של פרויקט המגורים הגדול על מגרש ימק"א לשעבר, במרכז ירושלים, של חברת רסקו, בשליטת שלמה איזנברג. בשלב זה ארבעה בניינים, 62 דירות, בשטח כולל של 10,000 מ"ר. החברה תקבל 43.1 מיליון שקל, שהם 163 אלף דולר בממוצע לדירה.

במקביל, חתמה דניה-סיבוס על חוזה מפתח עם חברות קרדן נדל"ן ופולאר, לבניית השלב האחרון של פרויקט דירות היוקרה במיתחם הולילנד, בית וגן, ירושלים. המגדל יהיה בן 34 קומות, 143 דירות של 147 מ"ר בממוצע, ועוד חניון מקורה בן 15,000 מ"ר. היקף החוזה הוא 93.5 מיליון שקל, שהם 154 אלף דולר בממוצע לדירה (כולל חלק יחסי בחניון). ל-Nfc נודע כי 40 דירות נמכרו עוד לפני תחילת הבנייה, רובן לתושבי ומשקיעי חוץ. כל הדירות בשלבים הקודמים כבר נמכרו ואוכלסו.

העיסקה השלישית בירושלים היא בניית בנין משרדים בן 9,500 מ"ר, ועוד חניון בן 7,500 מ"ר, של המהנדס אבנר לוי בהר חוצבים. דניה-סיבוס תקבל 26.5 מיליון שקל. לוי בונה את הבניין באמצעות חברת פרסיס הולדינג, בשליטתו.

העיסקה התל-אביבית היא בניית 3 בנינים, 74 דירות של 153 מ"ר בממוצע, במבנן 5 בגוש הגדול, מצפון לירקון. הקרקע בבעלות קבוצת פרטיים, המיוצגים בידי משרד עו"ד משה שוב. דניה-סיבוס תבנה גם כאן את הדירות בחוזה מפתח. היא תקבל 48.6 מיליון שקל, שהם 155 אלף דולר בממוצע לדירה, כולל חלק יחסי של החניון.
תאריך: 18/10/2006 | עודכן: 18/10/2006
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]