אילת הררי מונתה לתזונאית תשלובת "עוף טוב", יצרנית מוצרי העוף וההודו המוכנים לחימום ואכילה המובילה בישראל.
במסגרת תפקידה, תייעץ הררי לעוף טוב בכל הקשור לערכים תזונתיים של המוצרים בקטגוריות השונות בהן 'עוף טוב' פעילה: קטגוריית המנה העיקרית, המנה הקלה והנקניקיות וכן תעסוק בבניית החומר המקצועי - תזונתי של החברה.
בעבר שימשה הררי כדיאטנית במרכז הרפואי ע"ש סוראסקי, כיום עובדת כדיאטנית עצמאית במכבי שרותי בריאות,ובמכון לחקר לפידים וטרשת עורקים בבית החולים שיבא בתל השומר.
לאילת הררי תואר שני בתזונה קלינית מבית הספר לתזונה באוניברסיטה העברית. בימים אלו היא נמצאת בשלבי סיום של הדוקטורט בבית הספר לרפואה, אוניברסיטת תל אביב.