|
סאן סט רול במילוי סלמון טוביקו. ג'פניקה [צילום: עכבר העיר]
|
|
|
|
|
סוף סוף הבינו במסעדות שאנשים לא אוהבים לשלם אבל האהבה לאוכל טוב נותרה בעינה. בשביל לאכול פירות ים, סושי או טאפאסים כבר לא צריך לשלם הרבה - 35 שקלים יספיקו בהחלט.
מספר מסעדות בתל אביב ובהרצליה מציעות מגוון מנות טעימות וזולות:
רשת מסעדות
קזנקי בר פירות ים בהרצליה פיתוח וברחוב הארבעה בתל אביב מגישות מנות ראשונות של לביבות תרד, כרישה ושרימפס, קבב דגים על מקל קינמון, קלמארי צרוב מוגש עם שמן זית ועשבי תיבול, קלמארי וראשי קלמארי בציפוי פריך, טרטר דג ים מוגש על בטטה אפויה ורוזמרין (
35-15 שקלים)
ב
טאפסטה בר הטאפאסים האיטלקי מציעים קנלוני חצילים (
15 שקלים), ארנג'י - כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי מוצרלה, עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה על רוטב עגבניות ובזיליקום (
20 שקלים) ופנזרוטי בטטה - לביבות בטטה מטוגנות עם מוצרלה ועשבי תיבול (
20 שקלים).
רשת הסושי בר
ג'פניקה מצטרפת גם היא לטרנד עם רול אינסייד אאוט - מילוי סלמון סקין, שרימפס טמפורה וירקות במעטפת אבוקדו עם טריאקי ושומשום (
29 שקלים) סאן סט רול - מילוי סלמון טוביקו (ביצי דג מעופף), אבוקדו, אספרגוס ועירית במעטפת בטטה (
28 שקלים), סלמון גריל רול מילוי אבוקדו, מלפפון, אספרגוס ועירית במעטפת של סלמון צרוב בגריל עם קרם צ'ילי טוביקו ועירית (
30 שקלים).