בלחם של תומר, המאפייה הממוקמת בתלפיות, ממשיכים לחדש ולא לקפוא על השמרים (מדור שנון, לא?). הפעם מדובר על קרואסונים (חמאה, שוקולד, שקדים) על בסיס חמאה וללא חומרים משפרי אפייה. גם בגזרת הלחם יש חידושים והמצאות: לחמים חדשים ממחוזות צרפת, ללא שמרים ועל בסיס מחמצת. טיפ קטן שהגיע למערכת אומר שגם בשבוע הבא יהיה על מה לעדכן.
עושים משלוחים
הסושי בר דומו שבמרכז העיר משדרג את עצמו ומביא לכם את האוכל עד הבית. כן, לא טעינו: מהיום יש שליחויות של סושי. שירות המשלוחים יפעל בין 18:00 לחצות, והתפריט כולו מופיע באתר האינטרנט. מעכשיו, כל מי שחפץ בערב מסוגנן (אך מתעצל להתלבש) יכול לחייג וליהנות.
מתוק
בעין כרם המתוקה, חנות השוקולד הטובה בעיר (כך לפחות חושבים רוב סוכני המדור), לא מפסיקים להפתיע ולחדש. על הגלידות בייצור ביתי של סימה אמסלם כבר סיפרנו לכם, ועכשיו נוסף לצדן גם מבחר שוקולדים בטעמים חדשים וחדישים. כן, השוקולטיירית המדהימה הזאת לא מפסיקה לנסות טעמים, והקונים הם המרוויחים הכי גדולים.