פרידה קשה ממיקה

שעתיים וחצי של 11 שירים, שמונה הפסקות פרסומות, גיחה לנהריה עם רודריגו ומלא בירבורים - האם ההפקה של כוכב נולד מנסה לגמור אותנו?
עכבר העיר עכבר העיר חדשות תגובות
מאת: מיכל דותן | | עכבר העיר | mouse.co.il | תגובות
אנחנו מתיישבים בכל שישי שבת בשעה 21:00 כמו חיילים טובים: מוכנים לזיופים, לקהל של ילדים צורחים, למריבות הילדותיות של השופטים ולשליחת הודעות SMS למתחרים האהובים. כל מה ש"כוכב נולד" צריך לספק לנו, זה קצת בידור קליל ונוח להמונים.

במקום זה קיבלנו בסוף השבוע האחרון, עינוי ארוך ומתמשך, שהיה שובר גם את הלוחמים הכי קשוחים בצבאות אויבנו. רק בשישי בערב זכינו בשעתיים וחצי של 11 ביצועים (לשירים מאוסים יש לומר), שמונה הפסקות פרסומות, עשרות צילומים, ראיונות וחיקויים ממאחורי הקלעים, גיחה לנהריה עם רודריגו, משאל רחוב עם דודו ארז, וזה רק על קצה המזלג.

התרגיל המסריח של צביקה

אם מישהו חשב לרגע לא להחזיק מעמד עד לסופה של התוכנית, צביקה הדר לא השאיר לו ברירה: כבר בדקות הראשונות, הוא דאג להבהיר לנו ש"אתם בוחרים להדיח מתמודד עוד הערב!".

לא יודעת מה איתכם, אבל לאחר ששרדתי את הכל מתוך רצון לחזות בפרצופו השבור של אחד המתמודדים שמודיעים לו כי הוא הולך הביתה, מאוד כעסתי לגלות שההדחה תתבצע רק בתוכנית של שבת. מישהו אמר הונאה?

כוכבים נופלים

כבכל סוף שבוע, גם השבוע הגיע תורם של שני כוכבים מנצנצים ליפול. השבוע היה זה תורה של מיקה הרי, ששרה דואט עם מארינה בתוכנית של שישי, לא היתה בטוחה בבחירה של השיר והחליטה ללכת בעקבות רצונה של חברתה הטובה. סביר להניח שעם הדחתה של הרי מן התחרות - תמה גם החברות.

השניה שעזבה אותנו היא ארלין גולד. בואו נודה בזה - זמרת גדולה היא לא. אבל בכל זאת, היא הביאה לתוכנית משהו אחר, וסחורה נטולת פוזה ומלאת שמחת חיים היא מצרך נדיר בבית החרושת של "כוכב נולד".
תאריך: 08/07/2007 | עודכן: 08/07/2007
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
פרידה קשה ממיקה
תגובות  [ 2 ] מוצגות   [ 2 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
היפוליטוס מונה
8/07/07 08:51
2
משתמש חכם
8/07/07 11:40
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]