|
|
שיטות בישול ועוד
|
|
|
|
|
מכללת השף פותחת את סניפה החמישי בנתניה, ומציעה לתושבי האזור וחובבי הבישול בארץ להצטרף למרכז הארצי הראשון ללימודי קצבות ובשר בישראל, המעניק ידע והכשרה מקצועית לחובבי הבשר ולשפים הרוצים להתמחות בתחום.
בין הנושאים שיילמדו במחלקה החדשה: פירוק של עוף ונתחי בשר, התאמת נתחים לתבשילים, תברואה והיגיינה. פתיחת המחלקה החדשה הינה חלק ממתן מענה לשוק הישראלי, אשר בשנים האחרונות מגלה פתיחות ועניין גדול בסוגי הבשרים, בשיטות הבישול ובקצבות. במסגרת תוכנית הלימודים יוכלו הסטודנטים להשתלם בתחום באופן מקצועי, ולקבל בסיומו תעודת מקצוע שתאפשר להם להשתלב בשוק העבודה.
מכללת השף, המכללה המובילה ללימוד מקצועות הבישול בארץ, מחזיקה כיום בחמישה סניפים, כולל תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע. הסניף החדש בנתניה משתרע על שטח של כ-400 מ"ר וכולל שלושה חללים ענקיים לקיום סדנאות בישול, הדרכות, טעימות וקצבות. המרכז יציע לתושבי האזור ליהנות מהידע ומהניסיון העשיר של המכללה, לצד אפשרות להשתתף בסדנאות בישול עם מיטב השפים בישראל. במקום גם חדר הדגמות ייחודי, המיועד לחברות מזון המעוניינות לקיים פגישות/ערבי פרזנטציה והדגמות.
לימור גנות, מנכ"ל רשת מכללת השף, מוסרת: "המהפכה בתחום הקולינרי בארץ וההיפתחות להתנסויות וטעמים ייחודיים ובינלאומיים, הביאו לכך שגם תחום הקצבות והבשר תופס תאוצה והופך לפופולרי בארץ. בעקבות פניות רבות מהציבור החלטנו לאפשר לתלמידים שלנו להתמחות בתחום ולרכוש מקצוע מבוקש לחיים. המתחם החדש יאפשר זאת לראשונה בארץ, ויקבץ תחת קורת גג אחת את מיטב השפים מקצועיים בארץ ומומחים שונים מתחום הבשר".
מכללת השף הינה מכללה הפועלת בשיתוף עם "איגוד השפים הישראלי" ובהנחיית מיטב השפים, הקונדיטורים ומעצבי המזון בארץ. המכללה מכשירה ונותנת מענה מקצועי בתחומי הטבחות, הקונדיטוריה, עיצוב והפקת אירועים וקצבות (בנתניה) - המאפשרים לבוגרי המכללה להשתלב בקלות בענף המקומי.