קישקשתא ואוזה מחפשים בגוגל

הטלוויזיה החינוכית מציינת 44 שנה להקמתה ומעלה תכנים בערוץ יו-טיוב משלה
עידן יוסף חדשות תגובות
הטלוויזיה החינוכית מציינת היום 44 שנים להיווסדה. לרגל החגיגות, שולבו בסמליל גוגל ישראל דמויות החינוכית הנוסטלגיות האווזה "אוזה" מפרפר נחמד וקישקשתא, שדמותו חודשה לאחרונה והוא מגיש היום את הרצף בשידורי הילדים של הטלוויזיה החינוכית. את דבר השת"פ פרסמנו כאן לראשונה, והוא יימשך ל-24 שעות כאשר בעתיד צפויים שיתופי פעולה נוספים.

הסמליל החגיגי מהווה יריית הפתיחה לשיתוף פעולה נרחב יותר, במסגרתו יעלה בקרוב ערוץ יו-טיוב של הטלוויזיה החינוכית. בערוץ יופיעו מגוון של תכנים נוסטלגיים אהובים, ביניהם: קרובים קרובים, here we are, דלת הקסמים, הפרק הראשון של שכונת חיים, עניין של זמן, קליפים של מוזיקה ישראלית מתוך זהו זה, לצד תכנים מהפקות המקור החדשות יחסית של החינוכית כמו הראיון האחרון עם דודו טופז ב"חוצה ישראל" עם רינו צרור, קטעים מתיק תקשורת עם עמנואל רוזן, ופרקים מתוך "ואקום" עם גל גבאי.

מנכ"ל הטלוויזיה החינוכית, יפה ויגודסקי, אמרה כי דווקא בימים בהם השידור הציבורי נמצא במשבר עמוק, ממשיכה החינוכית למלא נאמנה את תפקידה ולהפיק תוכניות מקור מגוונות. "כולי תקווה כי פרויקט יום ההולדת של הטלוויזיה החינוכית וגוגל הוא תחילתו של שיתוף פעולה ארוך טווח ופורה בין שני הגופים", אמרה.

לדברי ניר קורצ'ק, ראש תחום מדיה וטלקום בגוגל ישראל: "אנו שמחים על השקת ערוץ הטלוויזיה החינוכית ביו-טיוב. הפלטפורמה של יו-טיוב מאפשרת לגופי תוכן להגיע לקהלי יעד חדשים ולחזק את הקשר עם הצופה באמצעות תכני פרימיום עשירים".
Author
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך: 24/03/2010 | עודכן: 24/03/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
קישקשתא ואוזה מחפשים בגוגל
תגובות  [ 1 ] מוצגות   [ 1 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
ישע
24/03/10 23:47
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]