מחקר שנערך בישראל: מונדיאל רע לנישואים |
מאת:
מערכת אתר ערוץ הספורט
|
ספורט5
|
sport5.co.il
מונדיאל
|
עו"ד אברהם עזריאלנט, המתמחה בדיני אישות ותיקי גירושין, בדק ומצא שאחת התופעות הנלוות למשחקי גביע העולם הינה פגיעה ביציבות מוסד הנישואים, במיוחד במשפחות בהן אחד מבני הזוג (ב-98 אחוזים מהמקרים מדובר, כמובן, בגברים) הוא "חולה מונדיאל".
על פי בדיקה שערכה חברת עורכי הדין בראשה עומד עזריאלנט, בחודשים יולי-אוגוסט 2006, לאחר סיום משחקי הטורניר הקודם, עלו הפניות לעו"ד לגירושין בעשרות אחוזים. בתקופה הנ"ל היה גידול של 55 אחוזים במספר הפניות למידע בנושא גירושין או פתיחת תיקים לגירושין, כאשר מרביתן של הפניות נעשה מצד נשים, שהמונדיאל היווה מבחינתן את הקש האחרון בקשר עם בן הזוג.
"חלק נכבד מהנשים שפנו אלינו באותה תקופה לא הבינו מדוע 22 גברים שרצים אחרי כדור אחד יותר חשובים מהאישה והילדים", סיפר עזריאלנט. "זכורה לי אישה אחת, נאה ביותר, שסיפרה כי הקש האחרון מבחינתה היה העובדה שניסתה בכל כוחה לפתות את בעלה, ואף ניגשה אליו עירומה, ובשום אופן לא הצליחה".
כדי להימנע מלחץ מיותר על הנישואין עו"ד עזריאלנט מציע לבני הזוג שאינם "חולי מונדיאל" להבין כי מדובר במחלה זמנית שמועד ההחלמה ממנה ידוע, התוקפת את הפציינט אחת ל- 4 שנים, והיא אינה ניתנת לריפוי באמצעות הידע הרפואי הקיים כיום.
"לכן, רצוי לטפל בחולה בכלים הרגילים - להאכילו, להשקותו, לספק לו בירות קרות לעיתים תכופות וליישם כלפיו את כל הגינונים של טיפול בחולה, למעט מדידת חום", הציע, והוסיף: "נראה שהכרת והבנת המחלה יעזרו לצלוח אותה בשלום וימנעו את הסכסוכים החמורים הצפויים כתוצאה מהתעלמות ממנה. במקרה של חוסר בהירות, מצבים בלתי צפויים או סיבוכים רצוי להתייעץ עם המומחים - עורכי דין לגירושין". אולי באמת תהיה לפרקליטים יותר עבודה, אז מי אמר שכדורגל לא עושה טוב לאנשים?!
|
|
| מועדון VIP | להצטרפות הקלק כאן |
| ברחבי הרשת / פרסומת |
| רשימות קודמות | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||
| + כיתבו בפורומים של News1 | + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת |
| חדשות נוספות ברשת |
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||

