גם כלל בריאות תשווק פוליסת ביטוח תרופות

מצטרפת למגדל ולהראל - התנאים דומים בכל החברות לשכת סוכני הביטוח ידעה כבר אתמול על הפוליסה החדשה מצפים לפוליסה של הפניקס
אלעזר לוין חדשות תגובות
כלל בריאות, מקבוצת כלל ביטוח, מצטרפת (26.5.10) למגדל והראל, ומתחילה לשווק פוליסה לביטוח תרופות מצילות חיים שאינן כלולות בסל. בענף מצפים להצטרפות הפניקס, החברה הגדולה הרביעית בענף הביטוח.

הפרמיה והתנאים בכלל בריאות דומים לאלו של מגדל והראל:

  • הפרמיה למשפחה שכל בניה בני 54 ופחות תהיה 18 שקל לחודש, לעומת כ-20 שקל לחודש במגדל והראל.
  • משפחה עם בנים מבוגרים יותר תשלם פרמיה של 50 שקל לחודש, בדומה לשתי החברות האחרות.
  • הפוליסה תכסה רכישת תרופות מצילות חיים, שאינן כלולות בסל, כנראה עד תקרה של 1 מיליון שקל לשנה, כמו בחברות האחרות. המדובר בתרופות שאושרו לשימוש בארה"ב ובאיחוד האירופי, וגם תרופות שעדיין לא אושרו רשמית, אך יעילותן הוכחה.
  • גם חולים יוכלו להצטרף לפוליסה החדשה, אך כנראה בתנאים מגבילים. בנושא זה יש הבדלים בין החברות: מגדל נותנת כיסוי לחולים רק אם עדיין לא החלו להשתמש בתרופה, ואילו הראל נותנת כיסוי גם במקרה כזה.

לשכת סוכני ביטוח ידעה מראש על תוכניותיה של כלל בריאות להשיק היום את הפוליסה: מ"מ נשיא הלשכה, רוני שטרן, אמר אתמול (25.5.10) בכנס בת"א של סוכני ביטוח, כי "שתי חברות גדולות נוספות עומדות להציע תוך שבוע פוליסות ביטוח תרופות". אחת מהן, כפי שהתברר עתה, היא כלל בריאות, והאחרת היא כנראה הפניקס.
850 סוכנים בכינוס ביטוחי בריאות וסיעוד
הכנס עצמו, שהוקדש לביטוחי בריאות וסיעוד, שהוזכר למעלה, זכה להצלחה גדולה ולביקוש עצום: נרשמו 1,000 סוכני ביטוח, הופיעו 850, האולם היה מלא וגדוש בכל שעות ההרצאות, והמארגנים נאלצו כל העת להוסיף עוד ועוד כסאות.

בין היתר נשמעו הרצאות של סגני מנכ"ל הראל (שנתנה חסות לאירוע) שגיא יוגב ואורית הרמן, של נשיא לשכת סוכני ביטוח אהוד כץ, היועץ המשפטי של הלשכה עו"ד ג'ון גבע, מנכ"ל בית החולים לוינשטיין ד"ר יעקב הרט ואחרים.
תאריך: 26/05/2010 | עודכן: 26/05/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
רשות המיסים מציעה לשר האוצר יובל שטייניץ להעלות את מס הרכישה לקוני דירה שנייה מ-2.5% כיום ל-5% - כך פורסם הערב (ד', 26.5.10) בחדשות ערוץ 2.

"הביטחון התעסוקתי בביתו של הילד חשוב הרבה יותר ממערכת החינוך", כך אמרה היום (רביעי) ח"כ הכנסת שלי יחימוביץ' (עבודה), בכנס בנושא חינוך וחברה שנערך היום במכללה האקדמית בית ברל. "אנחנו יכולים להשקיע מיליארדים ברפורמות במערכת החינוך ועדיין, לילד שיגדל בבית שבו אביו הוא עובד קבלן שמרוויח שכר מינימום סיכוי נמוך יותר להצליח גם אם החינוך שייקבל ישתפר. לפני ענייני החינוך - ביטחון תעסוקתי הכי חשוב לעתידו של הילד".
26/05/2010 | ליאור דטל | חדשות

השופטת דורית פיינשטיין מבית משפט השלום בירושלים האריכה אתמול (ג', 25.5.10) את מעצרם של הרש מנדל הסנפרץ, בן 65 מירושלים, המנהל והבעלים של חברת נ.פ.ת ניהול ופיקוח. כמו-כן, הוארך מעצרו של רו"ח מיכה ויזל, בן 45 מרעננה, מנהל ובעלים של חב' וי-און יעוץ, העוסקת במתן שירותי הנהלת חשבונות.

מבקר המדינה, השופט (בדימ.) מיכה לינדנשטראוס, יחקור את מעורבות שר האוצר, יובל שטייניץ, בהחלטה לאשר מכסה חריגה של עובדים זרים לחברת שפיר שגיסו, גרי חכים, עובד עבורה כרגולטור.

"הייתי רוצה להיות שר לעניני אינטלציה, כדי לפתוח את כל הסתימות במערכת השלטון והפקידות" - אמר היום (26.5.10) עו"ד רם כספי. הוא דיבר בכינוס על הרפורמה בתיכנון ובבניה, שנערך בנתניה מטעם המכללה המקומית.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il