בחזון של מנכ"ל סלקום הופך הטלפון לעמדת מכירה

סלקום הציגה את המגמות החדשות בתחום ● עמוס שפירא העריך כי הסלולר ישפיע בשנים הקרובות על תעשיות 'מסורתיות', כגון בנקאות, קמעונאות ופיננסיים
עידן יוסף חדשות תגובות
עדי כהן [צילום: סיון פרג´]

"אני צופה הרחבה משמעותית של השימושים בסלולר לזירות שיווקיות ומסחרית נוספות" - כך אמר (יום ) מנכ"ל סלקום, עמוס שפירא, בפתיחת כינוס "סלקום מדיה" השלישי שהתקיים בתל אביב. לדברי שפירא, "הסלולר צפוי להשפיע בשנים הקרובות על תעשיות 'מסורתיות', כדוגמאת הקמעונאות, הבנקאות והפיננסיים, הבריאות, הפרסום ועוד, או כפי שאנו מכנים זאת באנגלית - סלולרי הוא הכל". שפירא הוסיף כי הטלפון הסלולרי החכם הוא "עמדת המכירה הממחושבת האינטראקטיבית הנפוצה ביותר בעולם".

שפירא הזכיר כי סלקום משקיעה בשנים האחרונות בצורה אינטנסיבית בתחום התוכן ובקידומו. "מיקוד זה איפשר לנו להציג בארבע השנים האחרונות את שיעורי הצמיחה הגבוהים ביותר מבין המתחרות," הוסיף.

שירותים נלווים

עדי כהן, סמנכ"ל השיווק של סלקום, אמר גם הוא ש"חברות הסלולר חייבות שהתעשיות המשלימות - כמו הקמעונאות, הבנקאות, הפרסום, התוכן, המדיה - ישתלבו במהפכה הניידת".

הוא מנה שורה של שירותים משלימים אותם מציעה החברה ובהם: קווי עסקים חדשים כמו שירות תשלומים מקוון, כניסה לשוק השירותים הפיננסים, מכירת ספרים דיגיטלית ופלטפורמה טכנולוגית למפתחי שירותים לסלולר.

על שירות התשלומים המקוון (Qpay) סיפר כהן כי מדובר בשיתוף פעולה עם תאגיד סיטי-בנק, שמאפשר להעביר כסף מהטלפון אל היעד. דוגמה נוספת לצינור חכם אליה התייחס כהן היא התשתית שבונה סלקום עבור מפתחי ישומים. מיזם נוסף עליו דיבר הוא "הספרייה" - מיזם של ספרים אלקטרוניים בשיתוף פעולה עם רשת צומת ספרים. כהן: "החנות הדיגיטלית למכירת ספרים תהיה ציר חשוב בפעילות שלנו".

"לטעמנו, ההחלטה לחבור לשותפים אסטרטגיים אלה נכונה, כי היא מאפשרת לנו גמישות יותר גדולה; השגת יעדים במהירות גבוהה; ניצול יתרונות שיש לכל חברה בליבת הפעילות העסקית שלה; השקעות והוצאות לא גבוהות; ובסופו של דבר - סינרגיה מרבית, תוך שמירה על המיקוד שלנו בליבת הסלולר", דבריו.
כל התקשורת בכף-ידך
Author
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך: 16/11/2010 | עודכן: 17/11/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
בחזון של מנכ"ל סלקום הופך הטלפון לעמדת מכירה
תגובות  [ 1 ] מוצגות   [ 1 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
גימי-יהודי מיהודה
17/11/10 08:40
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]