מומחה לייצור גלידה ב"בוטיק גלידה" בלונדון מתכנן להגיש גלידה מחלב-אם ומאמין שהלקוחות יתייחסו לגלידה כאל פינוק אורגני טעים.
מרקחת חלב-האם, הנקראת "בייבי-גאגא", תשווק במסעדת Icecreamists` בקובן-גרדן שבלונדון. מייסד המקום, מאט אוקונור, משוכנע כי יוכל לכסות את עלות הכנת הגלידה מ"נס האימהות" כפי שהוא מכנה זאת, הנמכרת במשקל 6.5 קילוגרם לחבילה, בעזרת המכירות שהוא צופה.
חלב-האם סופק על-ידי אימהות שענו למודעה שפרסם בפורום Mumsnet באינטרנט. ויקטוריה הילי, בת 35, מלונדון, היא אחת מ-15 נשים שתרמה חלב-אם למסעדה לאחר שראתה את המודעה. הילרי עובדת עם אימהות המתקשות להניק את ילדיהן. לדבריה, היא מאמינה כי אם אנשים יבינו עד כמה טעים הוא חלב-אם, הרי שאימהות חדשות יהיו מוכנות יותר לבחור בהנקה עבור התינוק שלהן.
"מה יכול להיות יותר טרי וטבעי מחלב אם בגלידה"? שאלה והוסיפה "לי זה עוזר גם כן. מה רע להשתמש בנכסים שיש לי בשביל קצת כסף? ניסיתי את המוצר בפעם הראשונה היום והוא טעים מאוד וממש נמס לי בפה", סיפרה בראיון לרויטרס.
המתכון של "בייבי-גאגא" הוא למעשה שילוב של חלב-אם עם לימון ווניל. לדברי אוקונור "בייבי-גאגא" הוא רק אחד מעשרות טעמים מרחיקי לכת שמוכרת החנות.
"יש מי שישמע על זה ובוודאי יאמר 'איחס', אבל למעשה מדובר בדבר טהור, אורגני וטבעי", סיכם אוקונור.