אס"א החתימה את המקשר אנדרי טרנובנוי |
מאת:
אסף אקרמן
|
ספורט5
|
sport5.co.il
|
אס"א תל אביב השלימה ככל הנראה את מכסת שלושת הזרים שלה לעונה הבאה כשהמקשרים, אנדרי טרנובנוי מאוקראינה ומירו באריסיץ' הקרואטי יחתמו בימים הקרובים. "אנחנו בטוחים שהשניים האלה בתוספת הישראלים המצוינים שלנו ייקחו את המועדון רמה אחת למעלה", אמר היו"ר דני טורקניץ לאתר ערוץ הספורט.
באריסיץ' (33, 1.92 מ') שיחק בארבע עונות אחרונות בליגה הספרדית, כשבשנה האחרונה שיתף פעולה עם הישראלי ערן אברמוביץ' בקבוצת אוקטביו ויגו, שעלתה לליגה הראשונה. הקרואטי שהרשים את המאמן אולג בוטנקו יהיה המחליף לאיציק חליפי שעזב למכבי ת"א. טרנובנוי (27, 1.94 מ') שיחק בעונה הקודמת באלופת אוקראינה זפרוז'ה.
"אני יודע שאמרנו בעונה הקודמת שלא נביא שלושה זרים כדי לא לפגוע בישראלים, אבל צריך לשים את האידיאולוגיה בצד כי בכל זאת אנחנו מועדון השיגי שרוצה להילחם על כל התארים", המשיך טורקניץ, "כל קבוצות הליגה החתימו שלושה זרים והולכת להיות עונה קשה מאוד לכולם. אני מקווה מאוד שזה רק ייקח את איכות האימונים שלנו קדימה ויקדם גם את השחקן הישראלי ולא יפגע בדקות המשחק שלו".
אס"א גם הכריזה השבוע על מינויו של דן מירקוס כקפטן החדש במקום חליפי. "כשהודיעו לי שאני ראש הקבוצה החדש התרגשתי מאוד כיש זה מראה עד כמה מעריכים אותי פה", אמר מירקוס, "הולך להיות לנו סגל אטרקטיבי העונה ומי שיבוא לאולם האוניברסיטה יהנה מכל רגע". אס"א תפתח את אימוניה ב-21 באוגוסט, כשהשחקנים הזרים יצטרפו ב-1 בספטמבר.
|
|
| מועדון VIP | להצטרפות הקלק כאן |
| ברחבי הרשת / פרסומת |
| רשימות קודמות | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| + כיתבו בפורומים של News1 | + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת |
| חדשות נוספות ברשת |
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||

