אפי שטנצלר נבחר פה אחד ליו"ר קק"ל

ח"כ אלי אפללו נבחר ליו"ר קק"ל עמית ויתפטר בקרוב מהכנסת
עידן יוסף חדשות תגובות
האסיפה הכללית של קק"ל התכנסה (יום ד', 4.1.12) בחגיגיות רבה בירושלים, ובחרה פה אחד באפי שטנצלר כיו"ר דירקטוריון קק"ל.

לצד שטנצלר נבחרו לכהן בהנהלת הארגון ח"כ אלי אפללו ממפלגת קדימה, כיו"ר עמית, וגאל גרינוולד ומנחם לייבוביץ כסגני יו"ר.

בהחלטה זו, נקבע סופית כי שטנצלר ממשיך בתפקידו כיו"ר הדירקטוריון, תפקיד אותו הוא ממלא ב-5 השנים האחרונות.

יו"ר קק"ל, אפי שטנצלר, סקר בפני הנוכחים את הישגי קק"ל ב-2011 ואמר כי המאזן של 2011 הוא הטוב ביותר בתולדות קק"ל: "סיימנו שנה בהכנסות חסרות תקדים של מיליארד וחצי שקלים".

שטנצלר הודה לשותפיו החדשים והישנים בדירקטוריון קק"ל ובהנהלה ואמר: "יחד אנו פותחים היום דף חדש לשיתוף פעולה שהמשימה שלנו היא אחת - טובת מדינת ישראל. כל ההישגים הללו הם בסיוע עובדי קק"ל המסורים, נמשיך יחד איתם להוביל את העשייה הציונית החשובה של הארגון למען מדינת ישראל ויהודי העולם".

שטנצלר ברך את ח"כ אפללו על בחירתו ליו"ר קק"ל עמית.
Author
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך: 04/01/2012 | עודכן: 05/01/2012
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
אפי שטנצלר נבחר פה אחד ליו"ר קק"ל
תגובות  [ 2 ] מוצגות   [ 2 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
מחכים
4/01/12 22:09
2
ישע
5/01/12 12:12
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
חוק אוויר נקי, הצפוי להיכנס לתוקף ב-1 במרס, ישית על מפעלי המתכת בתעשיה הקיבוצית הוצאות בסדר גודל של עשרות מיליוני שקלים. כך טוען (יום ד', 4.1.12) מנכ"ל איגוד התעשיה הקיבוצית, עמוס רבין.

איש העסקים ארקדי גאידמק הגיש (יום ד', 4.1.12) תלונה במשטרה נגד שותפו לשעבר איש העסקים לב לבייב. בתלונה, שהוגשה ביחידה הארצית לחקירות בינלאומיות במשטרה, טוען גאידמק כי לבייב לא שילם לו עמלות ודיבידנדים המגיעים לו מאז שנת 2004 עבור הכנסות ממפעל היהלומים שהחזיקו במשותף באנגולה.

בבני השרון הרצליה שוברים את הראש בימים האחרונים, איך להוציא את העגלה מהבוץ. הקבוצה מהשרון נועלת את הטבלה, ולאחר שספגה לאחרונה שלוש מכות כואבות מאשדוד, מכבי ת"א והפועל ירושלים היא חבולה ופגועה. הבעלים לני רקנאטי חושב על האפשרות להזרים כספים נוספים ולחזק את הקבוצה, אבל בהנהלה לא בטוחים שזה יעזור. בשיחות סגורות אומרים בקבוצה: "עשינו טעויות, זה ברור, ועכשיו גם כסף לא בטוח שיעזור. אין את מי להביא באמצע העונה".

בשיחות סגורות היו"ר אלדד אקוניס לוקח על עצמו את האחריות: "היו שנים טובות אבל לא תמיד מצליחים. אני לא קוסם. אני לא ישן בלילה, המצב של הקבוצה הורג אותי". לני רקנאטי אמר לאתר ערוץ הספורט: "אנחנו חושבים מה לעשות. אין ספק שהמצב לא מוסיף חשק להישאר, אבל אני לא עוזב. עוד בקיץ אמרתי שאשקול את דרכי בסוך העונה וכך יהיה".
 
ש: עדי אזולאי הוא המאמן השני העונה, והקבוצה לא מתרוממת. יש חרטה על שחרורו של דן שמיר למרות שהייתה לו שנה נוספת אצלכם בחוזה?
ת: "אני לא מצטער על שום דבר שעשיתי. אל תשכח שרעננה פרשה והתקציב הצטמצם (ב-1.7 מיליון שקלים). טרבור בוקר ובן רייס נפצעו, זאת אומרת שקרו דברים, וזה לאו דווקא בהכרח קשור למאמן. זה ספקולציה ולא רציני לשאול מה היה קורה אם. העובדה היא שבשנה שעברה לא הצלחנו עם דן. אני חושב שרועי חגאי הוא גם מאמן טוב, והוא פשוט נקלע לסיטואציה מסויימת ולכן דרכינו נפרדו".
 
בקבוצה ציינו בקשר לבעלים: "לני רקנאטי הוא נוף נדיר בכדורסל. אם הוא יחליט לעזוב זה יהיה רק כשהקבוצה בפסגה, ולא כשהיא בשפל. לא משנה מה קורה הוא נותן גב יציב למועדון וזה המון בכדורסל שלנו".



משרד הבריאות הודיע על השעיה של ארבעה רופאים ואחות שהורשעו בפלילים. בין המושעים - ד"ר אריה פיגר, שהיה סגן מנהל המחלקה האונקולוגית בבית החולים איכילוב בתל אביב והורשע בקבלת שוחד ממטופלים.

בעלי טרקטורון שאיפשר לנהוג בו למרות חוסר תקינותו הורשע (יום ב', 2.1.12) בגרימת מוות ברשלנות. את פסק הדין נתנה סגנית נשיא בית משפט השלום בבאר שבע, דורית בית-אור, בעניינו של עופר גור.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il