תומאס סיכם את תנאיו לעונה במכבי ת"א

האמריקני ישתכר כ-450 אלף דולר. לצדדים אופציה לעוד עונה בקבוצה
ספורט5 ספורט5 חדשות תגובות
מאת: רועי גלדסטון | ספורט5 | sport5.co.il

הושלם הסגל של מכבי תל אביב. הצהובים סיכמו היום (שישי) עם מלקולם תומאס על הצטרפותו למועדון לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. הסנטר בן ה-24 (2.06 מטרים) סגר את מרבית תנאיו עם הקבוצה ושכרו בעונה הראשונה מוערך בכ-450 אלף דולרים.

תומאס מחליף את פופס מנסה בונסו, ששוחרר בשל פציעה ואם האופציה שבחוזהו תופעל על העונה השניה, אז שכרו ישודרג. בכל אופן, טיוטת חוזה עדיין לא הועברה בין הצדדים מאחר שתומאס צריך להחזיר תשובה על כמה נושאים משניים, דוגמת סעיף יציאה. גורמים המקורבים לעסקה אישרו את הפרטים לאתר ערוץ הספורט והוסיפו כי הפרטים המהותיים סוכמו.

מכבי פנתה אל תומאס דרך סוכנו, כאשר המשא ומתן בין הצדדים כבר החל לפני מספר ימים. תומאס עצמו כבר היה זמן רב על הכוונת הצהובה, והיה אחד המועמדים עוד לפני שהגיע מנסה-בונסו, ולאחר שחרור הבריטי הוא שוב חזר לתמונה. "כנראה אעבור לשחק מעבר לים", צייץ תומאס בטוויטר. כשנשאל על ידי אחד מעוקביו לאן בדיוק הוא צפוי לעבור, ענה תומאס: "לישראל".

תומאס , בוגר מכללת סן דייגו, שיחק בליגת הקיץ של ה-NBA במדי שיקגו בולס. בחמישה משחקים הוא קלע 11.4 נקודות והוריד 12.4 כדורים חוזרים בממוצע. משחק השיא שלו היה מול הקליפרס, אז קלע 21 נקודות, קטף 16 ריבאונדים ומסר 4 אסיסטים. כמו כן, הוא היה שייך בעברו לסן אנטוניו וליוסטון מה-NBA.

דווין סמית', שמתאושש מניתוח ארתרוסקופיה בברכו, ויו"ר מכבי ת"א שמעון מזרחי, המריאו לפאריס ויצטרפו לקבוצה שתשחק החל ממחר בטורניר בבירה הצרפתית. במשחק הראשון תתמודד מכבי מול פאריס לבלואה. הצהובים יחזרו בתחילת אוקטובר למשחקי גביע ווינר. תומאס, אם יחתום עד אז על חוזהו, יצטרף היישר לאימונים בארץ.

תאריך: 28/09/2012 | עודכן: 28/09/2012
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]