|
איתמר לוין
העברת האחריות לידי משרד הביטחון וצה"ל; מינוי פרויקטור בעל סמכויות-על; גיבוש תוכנית ממשית לעידוד התעסוקה; הכנת מתווה ברור לשנת הלימודים הקרובה; יצירתיות בגיוס מקורות המימון; בניית מ...
|
|
|
איציק וולף
טיוטת המלצות שניסחו מינהל התכנון האסטרטגי והכלכלי במשרד הבריאות והמל"ל כוללת העברת סמכויות אכיפה נרחבות בענייני קורונה לראשי רשויות מקומיות בין הסמכויות - סמכות לסגירת בתי ספר, ב...
|
|
הבלוגרים הנקראים ביותר ב- News1
|
|
|
עורך דין רועי בלכר, (נולד: 1970) עורך דין ישראלי. שותף מייסד במשרד עורכי הדין KRB.
|
|
|
|
|
קומיקאי, שחקן גורי אלפי (נולד: 18 בספטמבר 1976), ישראל. קומיקאי, שחקן, זמר, במאי ויוצר טלוויזיה ישראלי.
|
|
|
|
|
שחקנית מגי אזרזר (נולדה: 10 בספטמבר 1986), שחקנית ישראלית. שמה המלא: מרגלית אזרזר סבג.
|
|
|
|
|
שוטרים פיברקו נשיכה ובעלי הכלב הועמד לדין
|
|
הכלבה נותרה מחוסרת הכרה [צילום אילוסטרציה: תנו לחיות לחיות]
|
|
|
|
|
שוטר בעט בחוזקה בכלבת פינצ'ר זעירה ופגע בה קשות - וכדי להעלים זאת טענו הוא וחבריו שהכלבה נשכה אותם בעלי הכלבה זוכה מכל אשמה
▪ ▪ ▪
שלושה שוטרים מסרו דיווח כוזב לפיו כלבה נשכה אחד מהם, ועל סמך דיווח זה הועמד בעליה לדין. כך קבע (31.12.12) שופט בית משפט השלום בבאר שבע, רון סולקין.
אילן דדון הואשם בכך שלא החזיק את הכלבה קשורה, וכך זו נשכה את השוטר שי דיטשי כאשר מספר שוטרים הגיעו לביתו כדי לברר כתובת. רס"ר עמיחי אשטן ורס"ר רוני מלשב העידו גם הם על נשיכה זו. ואולם, סולקין קבע שהאירוע כלל לא התרחש.
ברשותו של דדון כלבת פינצ'ר קטנטנה, ואחד השוטרים בעט בה במהלך האירוע עד כדי כך שהיא עפה למרחק של 10 מטרים ונותרה מחוסרת הכרה במשך מספר דקות. על גופו של דיטשי לא נמצא כל סימן לנשיכה והוא גם לא הביא תיעוד רפואי שיאשר שאכן ננשך. לאור זאת קבע סולקין, כי סיפור הנשיכה הומצא בדיעבד כדי להצדיק את הבעיטה בכלבה והפגיעה הקשה בה.
עוד הואשם דדון, כי תקף את השוטרים - אך גם מאשמה זו זוכה. סולקין מצביע על סתירה בעדויות השוטרים, ששניים מהם טענו שדדון דחף אותם, והשלישי אמר שהוא רק ניסה לדחוף. "אין לשלול טענת הנאשם, כי סיפור התקיפה עלה כמהפך הקערה על פיה, על-מנת לקדם פני תלונת הנאשם על הפגיעה הקשה בכלבה", מוסיף סולקין. הוא זיכה את דדון גם מאשמת איומים על השוטרים, לפיהם יביא לפיטוריהם, בציינו שלאחר האירוע עלו דדון והשוטרים לדירתו של דדון ושתו קוקה-קולה במטרה ליישר את ההדורים. "במקרה של תקיפת שוטר, סביר כי הנאשם היה נעצר על אתר ומובא לתחנת המשטרה", מעיר סולקין.
"התמונה הכללית היתה, כי הנאשם ובן הדוד אמרו, כי יתלוננו על השוטרים, כי ידאגו שיפוטרו מעבודתם, ונזרקו לחלל האויר שמות של בכירים במשטרה, ביניהם מפקד המחוז. דיטשי אף סיפר, כי לא ראה בדברים שנאמרו איום, וכי דברים דומים נאמרים לשוטרים מדי יום ביומו. אפשר להחזיק בעמדות שונות על דרך הארץ של הנוכחים, אך כפי דבריו של דיטשי סבור גם בית המשפט, כי הדברים אינם עולים עד כדי עבירה פלילית של איומים. לא מצאתי כי הדבר אינו לגיטימי לאמר לשוטר, כי מבקשים להתלונן עליו בפני בכירים ממנו במערכת, והיות שנוסח הדברים המדויק נותר מעורפל גם לאחר שמיעת כל הראיות, אף התשובה לשאלה מי אמרם אינה חד-משמעית, לא עלה בידי התביעה הכללית להוכיח, כי הדברים נאמרו על-ידי הנאשם דווקא או כי חצו הרף הפלילי", קובע סולקין.
בשולי פסק הדין עומד סולקין על חובתה של חברה מתוקנת להקפיד על צער בעלי חיים, תוך שהוא מביא גם ממקורות חז"ל ומדברי הראי"ה קוק. את המדינה ייצגה המתמחה מיכל זוזוט, ואת דדון - עו"ד יריב בן-דוד.
תאריך:
|
06/01/2013
|
|
|
עודכן:
|
06/01/2013
|
|
איתמר לוין
|
שוטרים פיברקו נשיכה ובעלי הכלב הועמד לדין
|
|
|
כותרת ההודעה
|
שם הכותב
|
שעה תאריך
|
|
1
|
|
אחד העם
|
6/01/13 10:51
|
|
2
|
|
ירון זכאי 1
|
6/01/13 11:19
|
|
3
|
|
או שיסגור אותו
|
6/01/13 14:07
|
|
4
|
|
הניה
|
6/01/13 16:15
|
|
5
|
|
נחום שחף
|
6/01/13 17:10
|
|
6
|
|
י-ש-ר-א-ל
|
6/01/13 18:12
|
|
7
|
|
א.א.
|
6/01/13 22:04
|
|
8
|
|
צורס אויי וואי
|
6/01/13 23:57
|
|
9
|
|
אזרח ישר
|
29/01/13 11:17
|
|
בהפועל תל אביב יודעים שהיכולת על המגרש אמש ב-0:1 על עירוני רמת השרון לא הייתה מדהימה, אבל בהתחשב בתנאי מזג האוויר, יוסי אבוקסיס יכול להיות מרוצה משלוש הנקודות שאספו האדומים בזכות השער שהדרמטי של עומר דמארי בדקה ה-88. "זה ניצחון מתוק שיכול להוציא אותנו מהתקופה הרעה שלנו וזה מה שחשוב כרגע. נקווה להשתפר בהמשך", אמרו היום (ראשון) במועדון.
|
|
|
שחקני הפועל חיפה קיבלו אתמול (שבת) החלטה לא ללכת לקהל אחרי המשחק ולמחוא כפיים בעקבות התנהגות הקהל במהלך ה-1:2 על בני יהודה. עוד לפני שהמשחק החל, בקהל צעקו לשחקנים: "אתם בושה, תורידו את החולצה, אתם מביישים את הסמל", וזאת מעבר לקריאות לניר קלינגר ויואב כץ להתפטר, אליהן כבר התרגלו. גם אחרי הגולים, השחקנים לא הלכו לחגוג עם הקהל. אחד השחקנים הכועסים סיפר: "אני מתבייש בקהל שלנו, זה לא יכול להיות שהם עושים 'אולה' לבני יהודה, שורקים לנו בוז וקוראים לקלינגר להתפטר כשאנחנו מובילים. כנראה שהם רוצים יותר מכולם שנרד ליגה".
|
|
|
מו"ל ידיעות אחרונות, נוני מוזס, קיים במוצאי שבת מסיבת פרידה ליו"ר יש עתיד, יאיר לפיד, אשר כתב בעיתונו במשך שנים ארוכות. לפיד המשיך לכתוב בעיתון גם זמן רב לאחר שנכנס אל המערכת הפוליטית וזכה לתמיכה לא מוצהרת של המערכת במהלך כל מערכת הבחירות.
|
|
|
כמעט חודשיים בלי ניצחון ליגה הגיעו אתמול (שבת) לקיצם, אחרי שמכבי נתניה מחקה פיגור 1:0 הצליחה לנצח 1:3 את הפועל ב"ש בווסרמיל. החיוכים שלא היו כבר תקופה ארוכה נראו היטב על פני שחקני הקבוצה ובעיקר על פניו של המאמן טל בנין, שעבר תקופה לא קלה. בנין היה נרגש בסיום, חיבק את השחקנים ושלא כהרגלו אמר בחדר ההלבשה: "שניות אחרי שהפסדנו לקריית שמונה ידעתי והרגשתי שננצח בב"ש, משום שהרגשתי את הרצון שלכם והשיפור".
|
|
|
אחרי ההפסד המתסכל בשבוע שעבר, 1:0 להפועל רמת השרון, בהפועל רמת גן היו נחושים להוכיח אמש (שבת) שהם לא חוזרים לתקופה הרעה. אלי כהן ושחקניו חזרו למסלול הניצחונות לאחר 1:2 חשוב על בני סכנין במסגרת המחזור ה-17 בליגת העל משער עצמי של ירו בלו ושער ניצחון של ברנארד אוננגה.
|
|
|
|
|
|