אובמה יגיע לישראל בחודש מרס

הבית הלבן אישר: נשיא ארה"ב יגיע לביקור רשמי לקראת סוף מרס או תחילת אפריל הביקור יעסוק בגרעין האירני ובחידוש תהליך השלום הישראלי-פלשתיני
עופר וולפסון חדשות ביקור אובמה תגובות
הבית הלבן אישר (יום ג', 5.2.13) לערוץ 10 כי נשיא ארצות הברית, ברק אובמה, יגיע לישראל באביב הקרוב, לקראת סוף חודש מרס או תחילת חודש אפריל.

מדוברות הבית הלבן נמסר כי אובמה יעסוק בביקורו בקשר העמוק בין המדינות בנושא הגרעין האירני, כמו גם בנושא הסורי וכמובן בתהליך השלום מול הפלשתינים.

זהו ביקורו הראשון של אובמה בישראל כנשיא, כחלק מביקור כולל במזרח התיכון, בין השאר בטורקיה, בסעודיה ובמצרים. זאת, לאחר שבביקור המזרח-תיכוני שערך בקדנציה הקודמת שלו, שכלל את נאומו המכונן בקהיר, ישראל לא נכללה.

אובמה צפוי לבקר גם ברמאללה, וצוותי ביטחון של הסי.אי.איי, סוכנות הביון המרכזית האמריקנית, כבר נמצאים בארץ ומכינים את הסדרי הביטחון לביקור.
עו
תאריך: 05/02/2013 | עודכן: 06/02/2013
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
אובמה יגיע לישראל בחודש מרס
תגובות  [ 5 ] מוצגות   [ 5 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
תפוזה
5/02/13 21:14
2
רחובות
5/02/13 21:19
3
שיחזור לגבולות
6/02/13 08:09
4
נירון קיסר
6/02/13 09:03
5
הניה
12/02/13 21:37
פורום: ביקור אובמה כתוב הודעה
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
בית המשפט העליון התיר לתורם זרע לחזור בו מהסכמתו לשימוש נוסף בזרעו, אם כי הוא קורא למחוקק להסדיר את נושא תרומות הזרע. בג"ץ דחה (יום ג', 5.2.13) את עתירתה של אישה, לה כבר יש ילדה מזרעו של התורם, לחייבו לאפשר לה להשתמש שוב בזרעו.

חברת יזום הנדל"ן אקרו נדל"ן, בבעלות צחי ארבוב ואילן קפון, קנתה מכלל תעשיות 50% ממגרש בן 21 דונם בהדר יוסף, הידוע בשם כיתן סנטר. אקרו תשלם 80 מיליון שקל, וכלל תרשום רווח לאחר מס של 50-40 מיליון שקל.

נבחרת הפדרציה של ישראל פתחה את משחקיה בבית ג' של הבית האירופאי-אפריקני ברגל ימין כשניצחה 1:2 את טורקיה, למרות כמה קשיים בדרך. יוליה גלושקו השיגה את הנקודה הראשונה מול הטורקיות עם 4:6, 4:6 על פמרה אוזגן (286 בעולם), ואחרי קרב מתיש וארוך מול צ'אלה בויוקקצ'אי (163), שחר פאר הבטיחה ניצחון עם 6:1, 1:6, 6:7. טורקיה לקחה נקודה בזוגות כאשר אסאק אראידין ואיפק סוילו גברו על ולריה פאטיוק וקרן שלמה 2:6, 1:6, מה שעלול לעלות לישראל בסופו של דבר.מחר הנבחרת תפגוש את רומניה ותקווה להמשיך לצבור נצחונות.

גלושקו - אוזגן 0:2
אחרי שבועות של ציפייה, המשחקים בעיר הדרומית יצאו לדרך בצורה שאיכזבה את המארגנים. ראשית הגיע מזג האוויר הסוער שהביא לדחייה בשעת הפתיחה של המשחקים. כשגלושקו כבר עלתה למפגש מול אוזגן, הפסקת חשמל גרמה להשהייה של 10 דקות והוכיחה שלא רק בסופרבול זה יכול לקרות. אבל ההפסקה דווקא הייתה טובה לגלושקו, שנפצעה בשריר רגע לפני כן וההפסקה איפשרה לה לקבל טיפול ממושך.



ראש הממשלה, בנימין נתניהו, אמר (יום ג', 5.2.13) כי בצד המחויבות לשפר את איכות החיים מבחינה כלכלית וחברתית, חברי הכנסת החדשה חייבים להבטיח את החיים עצמם.

169 מדיירי מתחם אסותא בצפון תל אביב מתנגדים לתכנית הבניה "רובע 3" של העירייה. הם הגישו התנגדות רשמית לוועדה המחוזית לתכנון ובניה. לדבריהם, 200 תושבים נוספים באזור מתנגדים אף הם לתכנית. לדברי המתנגדים, תכנית רובע 3 תביא להקפאה-למעשה של תכניות תמ"א-38 במתחם, וכנראה גם ברחובות סמוכים.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il