"ביהמ"ש העליון היה שותף לאיפול"

הצנזורית הצבאית הראשית מגלה לראשונה שלתהליך האיפול שהוטל על "פרשת האסיר איקס" היה שותף גם בית המשפט העליון ● "זה לא נבחן בדרג של שופט צעיר בבית משפט שלום. זה נבחן בדרגים הכי בכירים"
עידן יוסף חדשות פרשת האסיר X תגובות
הצנזורית הצבאית הראשית, תת-אלוף סימה ואקנין-גיל, גילתה לראשונה שלתהליך האיפול שהוטל על "פרשת האסיר איקס" היה שותף גם בית המשפט העליון.

"זה לא נבחן בדרג של שופט צעיר בבית משפט שלום", אמרה הצנזורית במשדר "נכון להבוקר" בגלי צה"ל. "זה נבחן בדרגים הכי בכירים. אני מכירה את מי שנדרש ללכת ולהסביר את האירוע, ואני יודעת איך הוא חזר מאותו שיח וכמה קשה היה להבהיר ולשכנע".

מוקדם יותר היום, סיפר עורך הדין אביגדור פלדמן, שביקר את בן זיגייר יום לפני שנמצא מת בתאו המבודד בכלא איילון, כי הופתע ממותו של האסיר. "שמעתי אותו בסבלנות, לטעמי הוא נשמע רציונלי, לא הפגין רגש מיוחד של רחמים עצמיים", אמר במשדר "בוקר טוב ישראל".

פלדמן מתח ביקורת גם על המערכת הישראלית: "ידעתי שהוא היה כלוא תחת שם בדוי, בעיני זה לא רצוי ולא ראוי, אך לא נקטתי צעדים משפטיים כי ידעתי שהוא נמצא בידיים טובות של עורכי דינו".

ואקנין-גיל אישרה שהתקיימה שיחה בין הצנזורה הצבאית לקצין הכנסת, אך הכחישה שהייתה בקשה לצנזר את הפרוטוקולים מהכנסת.

"סוכנים ישראלים רצחו מפקד בכיר בלבנון"

בתוך כך, אתר חדשות באירן מדווח כי סוכנים של ישראל רצחו בלבנון מפקד בכיר במשמרות המהפכה, הגנרל חסן שאטרי. על-פי הדיווח, פיקד שאטרי על הכוחות האירניים בלבנון ופיקח על מיזמי בנייה שמימנה טהרן.
Author
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך: 14/02/2013 | עודכן: 14/02/2013
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
"ביהמ"ש העליון היה שותף לאיפול"
תגובות  [ 2 ] מוצגות   [ 2 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
עידןסובול
14/02/13 12:31
2
ברל
15/02/13 05:56
פורום: פרשת האסיר X כתוב הודעה
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]