בלאט: דווין סמית' הוא סמל. שחקן גדול

מאמן מכבי אחרי קאחה. מזרחי: הקהל קרא לנו 'רוצחים'
ספורט5 ספורט5 חדשות תגובות

מוקדם עדיין לחגוג קאמבק של מכבי ת"א בטופ 16, אבל אחרי הניצחון הדרמטי הערב (חמישי) 62:66 בחוץ על קאחה לבוראל, אפשר להגיד בפה מלא: היא בתמונה, והיא לא תוותר על השנייה האחרונה. הצהובים נתנו הצגה בהגנה ונקמו על ההפסד לבאסקים בהיכל נוקיה. המסע לשלב ההצלבה עוד ארוך ומפרך. הוא עובר קודם כל בניצחון חוץ על פנרבחצ'ה, ואז יגיע הקרב הקריטי מול חימקי מוסקבה בת"א.

"זה בדיוק סוג המשחק שאנחנו רוצים. לא יכולנו לבוא לפה ולשחק חופשי כי קאחה יותר טובה בזה", אמר דייויד בלאט אחרי הדרמה בוויטוריה, "ברבע הראשון הצלחנו להתשלט על קצב המשחק, ולקחנו ריבאונד אחד יותר. החבר'ה נתנו את הלב והנשמה וזה שווה הרבה".

"דווין סמית' מסמל בשבילי יכולת, אישיות, מחויבות ונכונות לקחת אחריות ברגעים הגדולים, הוא שחקן יוצא מהכלל", התייחס מאמן מכבי למצטיין במשחק, וגם הביט לאחור בחרטה: "אני לא רוצה להתחיל לעשות סיכומים אבל במבט לאחור יכולנו לעשות דברים קצת אחרת ויכולנו לנצח בתל אביב ולגנוב את המשחק נגד ברצלונה".

"עשינו היום מספיק בשביל לנצח ונקווה לעשות את זה גם בשבוע הבא", הוסיף בלאט, "שחקנים גדולים צריכים לבוא לממשחקים גדולים, אנחנו במירוץ ויש כמובן עוד כמה דברים לעושת. יש לנו דרבי ביום ראשו, ונצטרך לבוא ולשחק בצורה הכי טובה שאפשר למרות כל הקושי, ולהתכונן לפנרבחצ'ה".

יו"ר מכבי ת"א שמעון מזרחי אמר בסיום המשחק: "כל הזמן אמרנו שזה לא נגמר. כל מי שמכיר את המסורת וכוח הרצון של המועדון הזה שנקרא מכבי ת"א יודע שאנחנו לעולם לא נכנעים ולא נשברים". מזרחי התייחס גם לתקרית עם אוהדי קאחה: "הם כל הזמן צעקו לעברנו פלסטין ורוצחים, וזרקו עלינו דברים. אבל אנחנו לא מתרגשים, העיקר שניצחנו על המגרש".

תאריך: 28/02/2013 | עודכן: 28/02/2013
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]