ראש ממשלת הונגריה, ויקטור אורבן:

אירופה תהיה נוצרית - בלי ליברלים ומהגרים

"הבחירות לפרלמנט האירופי בשנת 2019 יעצבו מחדש את היבשת" ● "אנחנו לא ליברלים, אנו מתנגדים לרב תרבותיות ולהגירה ובעד ערכים נוצריים" ● אנו לפני רגע הגדול. אנו עומדים להיפרד מהאליטה הליברלית"

עומר כרמון חדשות מהגרים תגובות
עומר כרמון
היועץ של טראמפ מתכנן מהפכה

ראש ממשלת הונגריה, ויקטור אורבן, אמר (שבת, 28.7.18) כי הבחירות לפרלמנט האירופי שיתקיימו בשנה הבאה יסמנו את סילוקן של האליטות הליברליות ביבשת ואת הפיכתה של אירופה ל"מדינות עם דמוקרטיה נוצרית - ששוללות רב תרבותיות והגירה".

"הבחירות בשנת 2019 יעצבו מחדש את יבשת אירופה", אמר אורבן שביקר לפני עשרה ימים בישראל. "האליטה של הפוליטיקה המערבית נכשלה להגן על מדינות האיחוד האירופי מפני ההגירה המוסלמית והגיע הזמן שתלך. האליטה האירופית עצבנית כיום מכיוון שהיא מבינה שלא תצליח להגשים את מטרתה העיקרית: להפוך את אירופה ליבשת בה אין בה אומות נוצריות. מטרתנו העיקרית היא לעצור את זה. יש לנו תשובה לדמוקרטיה-הליברלית - הדמוקרטיה הנוצרית. אנחנו לא ליברלים, אנו מתנגדים לרב תרבותיות ולהגירה. אנחנו אנטי-קומוניסטים ובעד ערכים נוצריים. אנו לפני רגע הגדול. אנו עומדים להיפרד לא רק מהדמוקרטיה הליברלית, אלא גם מהאליטה של 1968 (מחאות נרחבות בשנת 1968 בארה"ב ובאירופה שהתמקדו בזכויות אזרח והתנגדות לקפיטליזם ושלטון טוטליטרי, ע.כ).

ביום שישי בירך אורבן על יוזמתו החדשה של סטיב באנון - לשעבר האסטרטג הראשי בבית הלבן בחודשי כהונתו הראשונים של הנשיא דונלד טראמפ, חבר המועצה לביטחון לאומי של ארה"ב ומנכ"ל הקמפיין של טראמפ לנשיאות, שהודיע על הקמת ארגון חדש באירופה שייקרא "התנועה". מטרת הארגון: לקשר בין גופי הימין באירופה כדי להוות משקל נגד למכון "החברה הפתוחה" שהקים איל ההון היהודי, ג'ורג' סורוס, התומך בגלי ההגירה לאירופה וארה"ב.

ג'ורג' סורוס הוא מתנגד חריף למדיניות ההגירה של הונגריה בראשות ויקטור אורבן, המונעת כניסת פליטים מוסלמים למדינה. מפלגת האזרחים ההונגרית של אורבן יצאה במערכת הבחירות האחרונה בקמפיין שלטי חוצות נגד סורוס שבהם נאמר: "אסור לתת לג'ורג' סורוס להיות זה שצוחק אחרון". בין השאר הודבק דיוקנו של סורוס על רציפי רכבת בבודפשט כדי שנוסעים ידרכו עליו. הקהילה היהודית בהונגריה ראתה בקמפיין זה עידוד לאנטישמיות.

לפני שבועיים, בעת ביקורו בבריטניה של נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, אמר הנשיא האמריקני כי לא היה מצליח להיבחר לנשיאות ללא בעיית ההגירה לארה"ב. הוא הדגיש כי אירופה ניצבת בפני בעיה דומה וההצבעה הבריטית על יציאה מהאיחוד האירופי נבעה מההתמרמרות בציבור בשל גלי ההגירה.
עכ
תאריך: 28/07/2018 | עודכן: 28/07/2018
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
אירופה תהיה נוצרית - בלי ליברלים ומהגרים
תגובות  [ 1 ] מוצגות   [ 1 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
סתמאחד
29/07/18 23:39
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]