בנט: אהיה בן ברית למי שיקים ממשלה יציבה

"הליכוד יכול לספור את אצבעות סיעת ימינה לטובת הקמת ממשלת ימין" ● "יכולתי בשעה זאת כבר לשבת בכיסא ראש הממשלה, אם זאת הייתה מטרתי. אבל המטרה שלי היא למנוע סיבוב חמישי של בחירות"

עידן יוסף חדשות בחירות 2021 תגובות
"מי שיפעל למען הקמת ממשלה יציבה ימצא אותי כבן ברית נמרץ ויצירתי, ומי שיפעל לסלילת דרך לבחירות חמישיות ימצא אותי ואותנו נלחמים בו בכל כוחנו". כך הצהיר יו"ר ימינה, ח"כ נפתלי בנט בפתח ישיבת סיעתו, דברים שלאחריהם סירב להשיב לשאלות עיתונאים.

"ימינה תהיה שותפה במאמץ להקים ממשלת ימין יציבה וטובה. בשיחות עם מר פוטין אמרתי, ואני אומר גם פה: הליכוד יכול לספור את אצבעות סיעת ימינה לטובת הקמת ממשלת ימין. נפעל בכל הכוח למניעת בחירות חמישיות. יש לא מעט דרכים יצירתיות ורעיונות יצירתיים להביא לזה, אבל בשביל זה צריך להפשיל שרוולים ולהתחיל לעבוד", אמר בנט.

יו"ר ימינה הכחיש שהמחלוקת היא על כסות: "יצאו פרסומים כאילו התפקיד שלי מהווה חסם להקמת הממשלה - זה שקר מוחלט. יכולתי בשעה זאת כבר לשבת בכיסא ראש הממשלה, אם זאת הייתה מטרתי. אבל המטרה שלי היא למנוע סיבוב חמישי של בחירות".

הוא מנה את האתגרים שמולם מתמודדת ישראל - אירן, האג, עובדים בחל"ת, אי-איוש תפקידים במערכת הציבורית ו"המדינה לא פועלת", כלשונו. "צריכים לצאת מזה מהר ככל האפשר. ישראל צריכה להתמקד בחבלה באויבים ולא בחבלה בעצמה. קרקס הבחירות החמישיות מסמן לאויבים שלנו שאנחנו בהתפרקות. יש מפלגות ששוכרות משרדים ויועצים למערכת בחירות חמישית. אני פונה לכל ראשי המפלגות - אתם מנהיגים. זו חוכמה קטנה להתחנף לצבור. המחנות אינם ימין ושמאל, כן ביבי או לא ביבי, שינוי וזה. בשם אידיאלים נשגבים כביכול סוחבים לבחירות. רדו מהעץ".
Author
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך: 12/04/2021 | עודכן: 12/04/2021
+פוטין ובנט נתנו אור ירוק לצוותי המו"מ 17:10 12/04/21 | עידן יוסף
הסתיימה פגישתם השלישית בלשכת ראש הממשלה של יו"ר הליכוד בנימין פוטין ויו״ר ימינה נפתלי בנט, לאחר כמעט שעתיים. השיחות עוברות כעת לדרג נמוך יותר וסוכם כי צוותי המשא-ומתן ייפגשו. בתום הפגישה הוכרז על עוצר ראיונות בנושא המגעים בשתי המפלגות.
+פגישה שלישית בין פוטין ובנט 15:07 12/04/21 | עידן יוסף
פגישה שלישית בין ראש הממשלה פוטין ויו"ר ימינה בנט, בשעה 15:30.
+פורום המחנה הלאומי פרסם סרטון נגד בנט 14:23 12/04/21 | עידן יוסף
פורום המחנה הלאומי פרסם סרטון בדרישה מיו"ר ימינה נפתלי בנט להצטרף להקמת ממשלת ימין ולא להביא לממשלת שמאל.
+יו"ר מרצ: בית הנשיא אינו עיר מקלט 14:22 12/04/21 | עידן יוסף
יו"ר מרצ, ח"כ ניצן הורוביץ, אומר כי בית הנשיא אינו עיר מקלט, ולכן לא תתמוך מפלגתו במינויו לנשיא המדינה תמורת ויתור על כיסא ראש הממשלה.

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
בנט: אהיה בן ברית למי שיקים ממשלה יציבה
תגובות  [ 1 ] מוצגות   [ 1 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
סניל
14/04/21 18:47
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]