בנט לסיעת ימינה: אם תמשכו את החבל - הוא ייקרע

ראש הממשלה מייחל להרחבת האופוזיציה: "צריכים להירתם בכל כוחנו לשימור הקאוליציה, קיום הממשלה ואולי גם להרחבתה" ● ""חשוב מאוד להחזיק את האופוזיציה. החלופה היא לחזור שנה אחורה, וזה איום ונורא"

עידן יוסף חדשות כנסת 24 תגובות
יו"ר ימינה, ראש הממשלה נפתלי בנט, אמר לחברי הכנסת של ימינה בישיבת הסיעה: "לא צריך להיכנס לקרבות בתוך האופוזיציה מי מושך יותר לכיוון שלו - כי החבל ייקרע. המצב לא מושלם, האחריות שלנו היא להתמודד בסיטואציות אמת, ולא בדמיון של מה היינו רוצים. צריך לבחור בין חלופות אמת ואני שמח שאנחנו נוהגים באחריות״.

בניגוד לישיבות יתר הסיעות, גם הפעם ישיבת סיעת ימינה הייתה סגורה לתקשורת, ודבריו של בנט הופצו רק לאחר שהסתיימה.

בנט ייחל להצטרפות ח"כים מאופוזיציה לאופוזיציה בראשותו ואמר: "מה שהכי מטריד אותי זה איך אנחנו מחזיקים את מדינת ישראל מבפנים. רמת האיבה, כפי שראינו ברדיפה אחרי עידית ואחרי ניר ובאיומים כלפיי וכלפי איילת - זה איום ונורא. התפקיד שלנו זה לא להיגרר אחרי זה אלא להוביל. צריכים להירתם בכל כוחנו לשימור הקאוליציה, קיום הממשלה ואולי גם להרחבתה".

בהתייחסו לקשר שבין הפוליטיקה למצב הביטחוני אמר: "חשוב מאוד להחזיק את האופוזיציה. החלופה היא לחזור שנה אחורה, וזה איום ונורא. תזכרו איפה היינו לפני שנה בשומר חומות, מדינה מסוכסכת. בשנות השיתוק הפוליטי נפער פער ענק בהתעצמות הביטחונית של מדינת
ישראל, פער שאנחנו לאט-לאט סוגרים. חווינו אובדן משילות בערים המעורבות. אסור לשכוח את המחירים ששילמנו. אין לנו מדינה אחרת. חוסר יציבות פוליטית זה דבר לא בריא למדינה. כולנו צריכים לייצב את הספינה ולגלות אחריות. אנחנו בתוך גל טרור משמעותי, וצריך לעמוד מאוחדים מול אויבינו".
Author
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך: 09/05/2022 | עודכן: 09/05/2022
+אושר בקריאה ראשונה: החמרה לעבירות נשק 21:13 09/05/22 | איציק וולף | לרשימה המלאה
18 חברי כנסת תמכו ואיש לא התנגד לאישור הצעת חוק להחמרת הענישה על החזקת נשק לא חוקי ועל רכישת נשק לא חוקי ▪ שר המשפטים: נגרום לכך שהעיסוק בנשק בלתי חוקי בכל דרך שהיא לא ישתלם
[צילום: דובר צה"ל]
+האופוזיציה הצליחה לעמוד בשתי הצעות אי-אמון 19:43 09/05/22 | איציק וולף | לרשימה המלאה
מליאת הכנסת דחתה שתי הצעות אי-אמון בממשלה שהועלו ביום הדיונים הראשון של מושב הקיץ ▪ למרות השוויון העקרוני בין האופוזיציה לאופוזיציה נדחתה אחת ההצעות ברוב של 61 ח"כים
ראש הממשלה, נפתלי בנט, במליאת הכנסת. צלח את ההצבעות [צילום: יונתן זינדל, פלאש 90]
+אושרה הקמתן של שתי ועדות משותפות בכנסת 18:50 09/05/22 | עידן יוסף
ועדת הכנסת אישרה את הקמתן של שתי ועדות משותפות - ועדה משותפת לוועדת החוץ והביטחון וועדת העבודה והרווחה, לפי חוק שירות הקבע בצבא הגנה לישראל (גמלאות). בוועדה יהיו חברים 10 חברים. מטעם ועדת החוץ והביטחון יהיו חברים: רם בן ברק שיכהן כיו"ר הוועדה, נירה שפק, איתן גינזבורג, מאיר פרוש ונציג סיעת הליכוד. מטעם ועדת העבודה והרווחה יהיו חברים אפרת רייטן מרום, יצחק פינדרוס, אלינה ברדץ' יאלוב, מיכל רוזין ונציג סיעת ש"ס. יו"ר ועדת העבודה והרווחה ח"כ אפרת רייטן מרום הודיעה כי הקמת הוועדה לא תשפיע על השאלה איזו ועדה מוסמכת לדון בהצעת החוק העוסקת בהגדלות הרמטכ"ל.

בנוסף, הוועדה אישרה את הקמתה של ועדה משותפת לעניין חוק הכללת אמצעי זיהוי ביומטריים ונתוני זיהוי ביומטריים במסמכי זיהוי ובמאגר מידע, לוועדת החוקה, חוק ומשפט, ועדת הפנים והגנת הסביבה וועדת המדע והטכנולוגיה. בוועדה המשותפת יהיו חברים 9 חברים, 3 מכל ועדה. מטעם ועדת חוקה יהיו חברים: גלעד קריב שיכהן כיו"ר הוועדה, אורי מקלב, ואוסאמה סעדי. מטעם ועדת הפנים יהיו חברים: לימור מגן תלם, מוסי רז ונציג סיעת הציונות הדתית. מטעם ועדת המדע יהיו חברים טטיאנה מזרסקי, יוסי שיין ונציג סיעת הליכוד.

הוועדה אישרה פטור מחובת הנחה להצעת חוק מענק סיוע לעסקים בשל ההשפעה הכלכלית של התפשטות זן אומיקרון של נגיף הקורונה החדש. ההצעה עוסקת במתן פיצוי לעצמאים. יו"ר הוועדה ח"כ אורבך אמר: "קיבלתי מכתב מיו"ר סיעות האופוזיציה, בו הם מבקשים לקדם את הדיון בהצעת החוק. במכתבם, מתחייבים ראשי הסיעות לתמוך בהצעת החוק ואני מצפה שכך יהיה".
+אלקין: כל המערכת בת ערובה של אדם אחד שלא יודע להגיד די 18:31 09/05/22 | עידן יוסף
השר זאב אלקין השיב בשם הממשלה להצעות אי-האמון ואמר: "נתניהו ברח מהמליאה בפחדנות, כמה אופייני. אני לא מופתע, כי מי שמפתח ומנסה להשריש בציבור הישראלי שיח של אלימות מילולית, של הסתה, שיח שמגיע לצערי לכסאות בתוך האולם הזה, אני לא מופתע שכך הוא מתנהג גם בשיח הפרלמנטרי. הוא לא מסוגל לשמוע תשובה, הוא מפחד לשמוע תשובה.

"דיבר כאן ראש האופוזיציה על ההתמודדות עם הטרור, הוא דיבר שיש לו פתרון ושפשתי את עיני, כי זכורה לי השנה הקשה של שנת 2015, שבה במשך כמה חודשים נהרגו 47 אזרחים בתוך חודשים ספורים. ישבתי אז בקבינט של נתניהו ולא זכור לי שהוא אמר שלאור מספר הפיגועים הוא צריך להחזיר את המנדט ולפרק את הממשלה. לא זכור לי גם שהוצע משהו ויושם משהו שלא קורה גם היום. יש דברים שלא עשינו, לא הצבנו מגנומטרים ואז הסרנו אותם, לא שחררנו למעלה מאלף ערבים.
+שס ויהדות התורה מבהירות כי לא יצטרפו לממשלת בנט 18:26 09/05/22 | עידן יוסף
בתגובה לדברי בנט על הניסיונות להרחבת הממשלה, נמסר בהודעה משותפת של שס ויהדות התורה: "הממשלה הנוכחית אינה זוכה לאמון העם וללא רוב בכנסת, פוגעת פעם אחר פעם בציבור החרדי והמסורתי. נמשיך לעשות הכל להחלפתה בממשלה לאומית, שתתן ביטחון לתושבי ישראל ותייצג בכבוד את מסורת ישראל, והשכבות החלשות".
+הצעת אי-אמון בממשלה נדחתה; תמיכה מפתיעה מהמשותפת 18:18 09/05/22 | עידן יוסף
הצעת אי-אמון ראשונה לכנס הקיץ של הכנסת נפלה לאחר שהרשימה המשותפת (איימן עודה ואחמד טיבי) הצביעה עם האופוזיציה. האופוזיציה ניצחה - 61 נגד 52 בעד. עידית סילמן ורע"ם נעדרו.
+נתניהו: אזרחי ישראל חיים היום בפחד 17:55 09/05/22 | עידן יוסף
כנס הקיץ של הכנסת החל בדיון בהצעות אי-אמון שהגישו סיעות האופוזיציה. ראש האופוזיציה בנימין נתניהו הציג את הצעת סיעת הליכוד ואמר: "היום המצב שונה בתכלית ממה שהיה בעבר, הממשלה הנוכחית משותקת, היא במשבר עמוק, היא לא מחליטה, לא יוזמת, לא נלחמת בטרור. המדיניות לא נקבעת במעון רה״מ בירושלים והיא גם לא נקבעת בארמון או במבצר ברעננה, היא נקבעת אצל מועצת א שורא. מי שיושב בממשלה עם תומכי חמאס לא יכול להילחם בחמאס. מילא שאתם בממשלה בוחרים לא לצאת לרחוב ולשמוע ביקורת, זאת הבעיה שלכם, אבל זה שאזרחי ישראל מפחדים לצאת לרחוב זאת הבעיה של כולנו. אזרחי ישראל חיים היום בפחד.

"בראש הממשלה עומד מי שהפר את כל הבטחותיו, הונה את ציבור הימין בדרך לכיסאו, ומאז הוא לא עושה שום דבר חוץ מלהיאחז בכיסא. הוא צריך ללכת הביתה עוד היום. תארו לעצמכם מה היה נאמר אם המצב היה הפוך - מה היו אומרים אם אני הייתי ראש הממשלה בראשות מפלגה בת חמישה מנדטים, שחברי הממשלה שלי נמצאים במו״מ עם האופוזיציה, כשאין לממשלה אפילו רוב דחוק בכנסת, שאני תלוי במועצת א שורא ושהתמיכה הציבורית שלי בקריסה מוחלטת. הם היו אומרים שלממשלה אין לגיטימציה ציבורית. ואני רוצה להגיד לנפתלי, נפתלי - זה נגמר.

"אתם לא מטפלים באירן, לא מטפלים בטרור, לא בשום דבר. הגיע הזמן לשים סוף למחדלי הממשלה ולהתחיל לתקן את הנזקים שהבאתם לנו בזמן כל כך קצר. חבריי ואני נחזיר את ישראל למסלול הנכון. נגבה מחיר כבד מארגוני הטרור, ניאבק בתוקפנות של אירן ונפעל למנוע ממנה ארסנל של נשק גרעיני. נבטל את הגזרות הכלכליות שלכם, את העלאות המיסים ואת ההתעללות שלכם בשכבות החלשות ביותר שביקשתם להתנכל להם. אתם קלקלתם - אנחנו נתקן. בעזרת השם, בתוך זמן קצר, נקים ממשלה לאומית חזקה בראשות הליכוד, נבטיח את הביטחון, נחזיר את העוצמה, נבטיח את השגשוג לכל אזרחי ישראל. עד שזה יקרה, דבר אחד ברור: לנו אין אמון בכם וגם לעם ישראל ולאזרחי ישראל אין אמון בכם. לכו הביתה".
+יו"ר הכנסת: ויכוחים נוקבים - כן, שנאה יוקדת ושיח פלגני - לא 17:39 09/05/22 | עידן יוסף
יו"ר הכנסת ח"כ מיקי לוי פתח במליאת הכנסת את כנס הקיץ של הכנסת ואמר: "אני שמח ונרגש לפתוח את כנס הקיץ במושב השני של הכנסת. מליאת הכנסת וועדותיה חוזרים לעבוד באופן מלא, לחוקק ולפקח על פעילות הממשלה, לאחר חופשת חג הפסח ימי הזיכרון וחג העצמאות שחגגנו.כולי תקווה שחברי הכנסת נחו קצת וחוזרים בכוחות מחודשים לעבודה הפרלמנטרית.

"ביום העצמאות הזה, כבכל יום עצמאות, התאחדנו וחגגנו את ריבונותנו. שמנו את המחלוקות בצד וראינו שגורלנו המשותף וההסכמות בינינו כעם, גדולות ממה שמפריד בינינו. הלוואי שנצליח לשמר משהו מהאחדות הזו גם ביום המחר. זו צריכה להיות המשימה של כולנו. ויכוחים נוקבים - כן, שנאה יוקדת ושיח פלגני - לא. כולי תקווה שבכנס הזה נצליח להביא משהו מרוח האחדות של יום העצמאות בדרך שבה הכנסת מתנהלת.
+סמוטריץ׳ לשר בר לב: הנחה את המשטרה להיערך לריקוד הדגלים משער שכם 17:19 09/05/22 | עידן יוסף
ברקע עיכוב באישור המשטרה למסלול ריקוד דגלים המסורתי ביום שחרור ירושלים, פנה יו״ר הציונות הדתית ח״כ בצלאל סמוטריץ׳ לשר לביטחון פנים עמר בר לב בדרישה שיורה למשטרה לאשר את המסלול במתכונתו הקבועה.

במכתבו לבר לב כתב סמוטריץ׳: ״כבכל שנה, גם השנה עתיד להתקיים בעזרת ה׳ ריקוד הדגלים המסורתי, צעדה של עשרות אלפי מבוגרים ובני נוער ממערב העיר דרך העיר העתיקה אל הכותל המערבי שריד בית מקדשנו. כזכור בשנה שעברה ניסו אויבנו למנוע את הצעדה על-ידי ירי טילים מרצועת עזה ולפגוע באחד הסמלים החשובים לאיחודה של העיר.

"בשיח שמתנהל בין המארגנים למשטרת ירושלים עולה כי המשטרה ממתינה להנחיית הדרג המדיני לשם אישור מסלול המצעד. על-מנת להימנע מאי-הוודאות שפוגעת בצעדה ובמשתתפיה, אבקשך להנחות כבר עכשיו את המשטרה להיערך לקראת צעדת הדגלים במסלולה המוכר זה שנים רבות דרך שער שכם ורחוב הגיא בואכה הכותל המערבי".
+חיות נגד פינדרוס: מלהיט את הרוחות ומלבה שנאה 16:57 09/05/22 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
הרשות השופטת יוצאת באופן פומבי נגד חבר הכנסת מיהדות התורה לאחר שאמר כי החלום שלו הוא לפוצץ את בית המשפט העליון ▪ "חבר בכנסת ישראל בחר ביום העצמאות, יום חגה של מדינת ישראל היהודית והדמוקרטית, לבטא שאיפות מסוכנות כלפי בית המשפט העליון בשפה אלימה ובוטה"
חיות. מכתב פומבי נוסף נגד חבר כנסת [צילום: נועם ריבקין-פנטון, פלאש 90]
+ביטון באולטימטום לבנט: הקפא את רפורמת התחבורה הציבורית 16:26 09/05/22 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
יו"ר ועדת הכלכלה דורש תיקונים בתוך שבועיים: "מי שרוצה תקציב מדינה לא יסובב את ועדת הכלכלה בכחש" ▪ ראש עירית ביתר עילית: תושבי העיר ישלמו יותר ויעבירו 17 מיליון שקל בשנה למימון הרפורמה ▪ נציג האוצר: הסובסידיה לתח"צ הוגדלה ב-2.5 מיליארד שקל בחומש הקרוב; משרד התחבורה: נוסעים רבים קיבלו הטבות משמעותיות
ענבר בזק ויעקב מרגי [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]
נעה ליטמן, נציגת משרד התחבורה [צילום: ערוץ כנסת]
+הורוביץ: דברי פינדרוס - קנאות נתעבת 15:39 09/05/22 | עידן יוסף
יו"ר מרצ, השר ניצן הורוביץ, בפתח ישיבת הסיעה: "הדברים של ח"כ פינדרוס שחולם על פיצוץ בית המשפט העליון הם בושה וחרפה - קנאות נתעבת וביטוי לאידיאולוגיה הרסנית". הוא תקף גם את נתניהו ואמר כי האיש "נאשם בפלילים שעסק רק בענייניו האישיים".
+סמוטריץ': ערביי ישראל מרימים ראש כי בנט תלוי בהם 15:29 09/05/22 | עידן יוסף
יו"ר הציונות הדתית, ח"כ בצלאל סמוטריץ': "ברשתות החברתיות מועלים מדי יום עשרות סרטונים אנטישמיים וסרטוני הסתה חוגגים פגיעה של ערבים ביהודים ואין פוצה פה, כל זה קורה כי הם יודעים שממשלת בנט תלויה בהם". לדבריו, ערבי ישראל "מרימים ראש תוך תחושת עליונות ובוז עמוק לגורמי אכיפת החוק".
+מיכאלי: נתניהו רוצה לחסל את מדינת ישראל הציונית, היהודית והדמוקרטית 15:22 09/05/22 | עידן יוסף
יו"ר העבודה, השרה מרב מיכאלי, מאשימה את נתניהו בקריאות האלימות וההסתה בחברה הישראלית: "אותם אנשים שעמדו בראש אותה מכונת הסתה ותעמולה שהובילה לרצח רבין, כמו אז גם היום, הם רוצים לחסל את מדינת ישראל הציונית, היהודית והדמוקרטית. מכירות ומכירים את זה מאז הפעם הראשונה שנתניהו היה ראש האופוזיציה".
+פינדרוס: לא מתחרט על דברי; צביעות לדבר על אלימות 15:20 09/05/22 | עידן יוסף

+בנט נפגש לראשונה עם עידית סילמן 15:14 09/05/22 | עידן יוסף
יו"ר ימינה, רה"מ נפתלי בנט, נועד בשעה זו בלשכתו שבכנסת לראשונה מאז הודעת הפרישה שלה מהאופוזיציה. קדמה לכך כניסת השרה איילת שקד לחדרה של סילמן, והשתיים הלכו לעבר לכשתו של בנט.
+נתניהו: בנט ולפיד מחכים לעבאס והוא מחכה להוראות מחמאס 15:11 09/05/22 | עידן יוסף
יו"ר הליכוד ח"כ בנימין נתניהו בפתח ישיבת הסיעה: "בנט ולפיד מחכים לעבאס והוא מחכה להוראות מחמאס. במקום להיות עסוקים בהדיפת סכנות קיומיות, בנט ולפיד עסוקים בשאלה מי מהם יהיה ראש הממשלה בתקופת המעבר. הממשלה איבדה את הרוב בכנסת ואת אמון הציבור. היא חייבת ללכת הביתה היום".
+סער: לא סילקנו מגנומטרים מהר-הבית 15:08 09/05/22 | עידן יוסף
יו"ר תקווה חדשה, השר גדעון סער בעקיצה מרומזת לנתניהו בפתח ישיבת הסיעה: "הממשלה הנוכחית לא סילקה מגנומטרים מהר-הבית, לא שחררה ערבים ולא מסרה חבלי מולדת - אנחנו מתמודדים עם בעיות שהוזנחו במשך שנים רבות כגון הפקרת המשילות".
+גנץ: אם רע״ם רוצה להיות חלק מהאופוזיציה היא צריכה להסתכל למרכז 15:04 09/05/22 | עידן יוסף
יו"ר כחול לבן, השר בני גנץ, נשאל בפתח ישיבת הסיעה, האם ירדן היא שתקבע את המדיניות בהר-הבית - והשיב: ״ישראל תקבל את ההחלטות, אם רע״ם רוצה להיות חלק מהאופוזיציה היא צריכה להסתכל למרכז״. הוא שב וקרא לסיעות החרדיות להיכנס לאופוזיציה ולהצטרף לממשלה.
+לפיד: חשוב לשמור על הממשלה כי בן-גביר רוקד על דם הנרצחים 14:59 09/05/22 | עידן יוסף
יו"ר יש עתיד, השר יאיר לפיד: "הכנסת חוזרת היום, ואיתה המשימה לשמור על הממשלה. הסתכלתי השבוע על איתמר בן-גביר הולך לרקוד על דם הנרצחים באלעד ונזכרתי כמה חשוב לשמור על הממשלה הזו. כמה האלטרנטיבה מסוכנת".

ח"כ בן-גביר לא נותר חייב: "הסתכלתי עכשיו על הדברים שכתבת, ונזכרתי שיש למדינת ישראל שר חוץ וראש ממשלה חליפי. לא ראינו אותך בטקס יום השואה, לא בטקסי יום הזיכרון, לא ביום העצמאות, לא בזירות הפיגועים וגם לא בניחום משפחות הנרצחים. תגיד, אתה עושה משהו בין החופשות שלך חוץ מלצייץ בטוויטר?"
+ליברמן: אין ולא תהיה כאן כלכלת בחירות 14:49 09/05/22 | עידן יוסף
יו"ר ישראל ביתנו תקף בפתח ישיבת הסיעה את בכירי האופוזיציה ואמר כי אינם אנשי ימין: "מי שפועל נגד האופוזיציה הנוכחית ונגד הממשלה - אופוזיציה של יחיא סינוואר, פינדרוס, סמוטריץ' ונתניהו. חלקם הזויים, חלקים משיחיים, חלקם אנשים שפשוט אין להם קווים אדומים".

עוד אמר שר האוצר: "בפעם הראשונה מאז קום המדינה, ארבעה חודשים ברצף יש לנו הכנסות יפות שעולות על ההוצאות. מי שחושב שאנחנו נראה תופעת הקניבליזם בתקציב, הוא טועה. אין ולא תהיה כאן כלכלת בחירות".

על המצב הביטחוני אמר: "אי אפשר לקבל את המציאות שמצד אחד ראשי חמאס מקבלים חסינות בתוך רצועת עזה בתמורה לשקט אבל הם רשאים להוציא פיגועים באיו"ש. נפעל בכל המישורים והמסגרות המתאימות על-מנת לשנות את המציאות הבלתי מתקבלת על הדעת".
+משרד הבריאות: אין כרגע תחלואה בסלמונלה שקשורה למוצרי עלית
12:47 09/05/22 | מירב ארד | לרשימה המלאה
נציגי משרד הבריאות אמרו בדיון בוועדת הבריאות כי עד כה טרם התגלה מקור ההתפרצות של חיידק הסלמונלה שזוהה ע"י שטראוס במפעל בנוף הגליל ▪ מנכ"ל שטראוס: "לקחנו אחריות ובכל התהליך היינו בצורה הכי שקופים מול הציבור"
[צילום: דני שם-טוב, דוברות הכנסת]
+אושר: הארכת מס הקנייה על רכבי יוקרה עד תום 2025
12:39 09/05/22 | מירב ארד
ועדת הכספים אישרה (יום ב'( את הארכת מס הקנייה על רכבי יוקרה עד תום 2025. ברשות המיסים ביקשו לפני פגרת החורף לקבוע את הצו כהוראת קבע, אך הוועדה סברה כי נוכח תנודתיות שוק הרכב יש להמשיך לנקוט בהוראת שעה בנושא, יו"ר הוועדה ח"כ אלכס קושניר, דרש מרשות המיסים לתקן את הצו ולהעמידו על הארכה ל-3 שנים, והיום אושר הצו.
+ועדת הכספים אישרה את התקנות הנלוות לחוק להחלפת האג"ח המיועדות 12:11 09/05/22 | מירב ארד | לרשימה המלאה
מטרת התקנות שאושרו היום, הינה להשלים ולהתאים את המנגנונים השונים לשינוי שמעגן החוק. לאחר אישור התקנות, ב-1 באוקטובר תופסק הנפקת האג"ח המיועדות, כאשר התחייבויות האג"ח הקיימות יוחלפו בהדרגה ב-15 השנים הקרובות
[צילום: דני שם-טוב, דוברות הכנסת]
+ועדת החוקה אישרה את הרחבת הפטור מבדיקות קורונה לפני הכניסה לישראל
11:23 09/05/22 | מירב ארד | לרשימה המלאה
יו"ר ועדת החוקה: "לא נותיר את ההכרזה על "מצב בריאותי מיוחד" במצב בו אין צורך בסמכויות" ▪ ראש מטה שירותי בריאות הציבור במשרד הבריאות, אילנה גנס: "אם יהיו בדיקות מדגמיות הן יהיו במימון ציבורי"
היו"ר גלעד קריב [צילום: דני שם-טוב, דוברות הכנסת]
+ח״כ פינדרוס: "החלום שלי זה לפוצץ את בניין ביהמ״ש העליון" 11:19 09/05/22 | מירב ארד | לרשימה המלאה
חבר הכנסת מיהדות התורה נשע אומר את הדברים בזמן השתתף בפאנל בליל יום העצמאות ▪ יו"ר הכנסת: "מגנה בתוקף את דברי ההסתה החמורים של ח"כ פינדרוס" ▪ יו"ר ועדת חוקה, ח"כ קריב: "מדובר בהתרת דמם של שופטי ישראל וכל נסיון לטשטש את חומרת הדברים לא יצלח"
ח"כ פינדרוס. דברי הסתה [צילום: דוברות הכנסת]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
תגיות / עוקבים מי ומי בפרשה - לקבלת רשימות חדשות עם הופעתן
אבי דיכטר / Avi Dicter אביגדור מעוז אביר קארה / Abir kara אבתיסאם מראענה / Ibtisam Mara'ana אוסאמה סעדי / Osama Saadi אופיר אקוניס / Ofir Akunis אופיר כץ / Ofir Katz אורי מקלב / Uri Maklev אוריאל מנחם בוסו / Uriel Busso אורית פרקש-הכהן / Orit Farkash-Hcohen אורית מלכה סטרוק / Orit Malka Struk אורלי לוי-אבקסיס / Orly Levi-Abekasis אורנה ברביבאי / Orna Barbivai איילת שקד / Ayelet Shaked אימאן ח'טיב יאסין / Iman Khatib Yassin איתמר בן-גביר / Itamar Ben Gvir איתן גינזבורג / Eitan Ginzburg אלון טל / Alon Tal אלון שוסטר / Schuster Alon אלי אבידר / Eli Avidar אלי כהן / Eli Cohen אלינה ברדץ' יאלוב / Elina Bardach Yalov אלעזר שטרן / Elazar Shtern אמילי חיה מואטי / Emilie Haya Moatti אמיר אוחנה / Amir Ohana אפרת רייטן מרום / Rayten Marom Efrat אריה מכלוף דרעי / Aryeh Machluf Deri בועז טופורובסקי / Boaz Toporovsky בני גנץ / Benny Gantz בנימין נתניהו / Benjamin Netanyahu גבי לסקי / Gaby Lasky גדי דסטה יברקן / Gadi Desta Yivarken גדעון משה סער / Gideon Sa'ar גילה גמליאל / Gila Gamliel גלית דיסטל אטבריאן / Galit Distal Atbaryan גלעד קריב / Gilad Kariv דוד אמסלם / David Amsalem דוד ביטן / David Bitan ווליד טאהא / Waleed Taha ולדימיר בליאק / Vladimir Beliak זאב אלקין / Ze'ev Elkin זאב בנימין בגין / Ze'ev Binyamin Begin חיים ביטון / Haim Biton חיים כץ / Haim Katz חמד עמאר / Hamad Amar יאיר גולן / Yair Golan יאיר לפיד / Yair Lapid יואב בן צור / Yoav Ben Tzur יואב גלנט / Yoav Galant יואב סגלוביץ' / Yoav Segalovich יואב קיש / Yoav Kish יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein יואל קוסטנטין רזבוזוב / Yoel Konstantine Razvozov יום טוב חי כלפון / Yomtob Kalfon יוסף שיין / Shain Yossi יועז הנדל / Yoaz Hendel יוראי להב הרצנו / Yorai Lahav-Hertzano יחיאל משה טרופר / Yehiel Tropper יסמין פרידמן / Yasmin Fridman יעקב ליצמן / Yaakov Litzman יפעת שאשא-ביטון / Yifat Shasha-Biton ישראל אייכלר / Yisrael Eichler ישראל כץ / Israel Katz לימור מגן תלם / Limor Magen Telem מאזן גנאים / Mazen Ghanem מאי גולן / May Golan מאיר יצחק-הלוי / Meir Itzhak Halevy מאיר כהן / Meir Cohen מאיר פרוש / Meir Porush מיכאל מלכיאלי / Michael Malkieli מיכאל מרדכי ביטון / Michael Biton מיכאל מרדכי ביטון / Michael Mordechai Biton מיכל מרים וולדיגר / Michal Miriam Woldiger מירב בן ארי / Merav Ben Ari מירב בן-ארי / Meirav Ben-Ari מירב כהן / Meirav Cohen מירי רגב / Miri Regev מכלוף מיקי זוהר / Miki Zohar מרב מיכאלי / Merav Michaeli משה ארבל / Moshe Arbel משה גפני / Moshe Gafni משה (מוסי) רז / Mossi Raz מתן כהנא / Matan Kahana נחמן שי ניצן הורוביץ / Nitzan Horovitz ניר אורבך / Nir Orbach נירה שפק / Nira Shpak נפתלי בנט / Naftali Bennett סימון דוידסון / Simon Davidson סלאלחה עלי / Salalha Ali סמי אבו-שחאדה / Sami Abu Shehadeh סעיד אלחרומי / Said Elharumi עודד פורר / Oded Forer עודה איימן / Ayman Odeh עופר כסיף / Ofer Cassif עידית סילמן / Idit Silman עידן רול / Roll Idan עיסאווי פריג' / Issawi Frej עמיחי שיקלי / Amichai Chikli עמר בר-לב / Omer Bar-Lev פטין מולא / Patin Mula פנינה תמנו-שטה / Pnina Tameno-Shete צחי הנגבי / Tzachi Hanegbi קארין אלהרר / Karin Elharar קטרין (קטי) שטרית / Kathrin Shitrit רון כץ / Ron Katz רות וסרמן לנדה / Ruth Wasserman Lande רם בן ברק / Ram Ben Barak שלמה קרעי / Shlomo Karhi שמחה רוטמן / Simcha Rothman שרן השכל / Sharren Haskel תמר זנדברג / Tamar Zandberg
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
בנט לסיעת ימינה: אם תמשכו את החבל - הוא ייקרע
תגובות  [ 0 ] מוצגות   [ 0 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]