|   15:07:40
  איתמר לוין  
מועדון VIP
להצטרפות הקלק כאן
בימה חופשית ב-News1
בעלי מקצועות חופשיים מוזמנים להעביר אלינו לפרסום מאמרים, מידע בעל ערך חדשותי, חוות דעת מקצועיות בתחומים משפט, כלכלה, שוק ההון, ממשל, תקשורת ועוד, וכן כתבי טענות בהליכים בבית המשפט.
דוא"ל: vip@news1.co.il
כתבות מקודמות
כתיבת המומחים
ניתוח השתלת שיניים - מה התהליך
כתיבת המומחים
המחיר התדמיתי של התעמרות במקום העבודה
700 תביעות חוב ב-150 מיליון שקל

ביהמ"ש אישר: קר תרכוש את פעילות אמריקן לייזר

קר תשלם 7 מיליון שקל תמורת פעילות הסרת השיער בלייזר, תעסיק שליש מן העובדים ומציעה הסדר ללקוחות שטרם קיבלו 12 טיפולים מנהלי ההסדר: כרגע לא ידוע אם ניתן יהיה להציע הסדר נושים
06/10/2024  |   איתמר לוין   |   חדשות   |   תגובות

שופטת בית המשפט המחוזי מרכז, עירית וינברג-נוטוביץ, אישרה (6.10.24) את מכירת פעילותה של אמריקן לייזר לקבוצת קר תמורת 7 מיליון שקל. היא קיבלה את המלצת מנהלי ההסדר של החברה, עוה"ד ישראל שפלר ועמית לדרמן.

שפלר ולדרמן הסבירו, כי הצעתה של קר - העוסקת ברפואה משלימה ובטיפולים דומים לאלה של אמריקן לייזר - עדיפה על הצעתו של דניאל קלייזמר, העומדת על אותו סכום. זאת, משום שהיא מוכנה לרכוש מיד את אמריקן לייזר, בעוד קלייזמר הציע לרכוש אותה בעוד חודש - אך אין אמצעים להפעלתה באוקטובר; התשלום המיידי של קר יהיה גבוה יותר; והיא מוכנה להעסיק 100 עובדים, לעומת 90 שמציע קלייזמר (ערב הקריסה העסיקה החברה 300 עובדים). קר גם תסגור חלק מן הסניפים (כיום פועלים 15 מתוך 20), והיא מוכנה להשלים ללקוחות 12 טיפולים להסרת שיער בלייזר תמורת תוספת של 3% למחיר שכבר שילמו.

המנהלים דיווחו בשבוע שעבר, כי קיבלו למעלה מ-700 תביעות חוב ב-150 מיליון שקל - כפליים מהסכום עליו דיווחה החברה בבקשתה להקפאת הליכים (אם כי התביעות טרם נבדקו). בבקשה להקפאת הליכים שהגישה בחודש אוגוסט, דיווחה אמריקן לייזר על חובות של 78 מיליון שקל והציעה לפרוע 40% בלבד מהם, וזאת בנוסף להתחייבויות ללקוחות בסך 26 מיליון שקל בגין טיפולים שלא קיבלו.

שפלר ולדרמן ציינו, כי כרגע לא ניתן להציע הסדר חוב וייתכן שניתן יהיה לעשות זאת בהמשך באמצעות התמורה מן המכירה, מימוש נכס שבבעלות החברה בראשון לציון ואולי הזרמה של הבעלים הנוכחיים, ירון בן-אבי ויוסי בן-יוסף. וינברג-נוטוביץ הורתה לפתוח בהליכי חדלות פרעון נגד אמריקן לייזר, במסלול של פירוק.

חדל"ת 44338-08-24, א.מ.ל אמריקן לייזר / פרוטוקול והחלטה
אישור מכירת פעילות אמריקן לייזר לרשת קר

תאריך:  06/10/2024   |   עודכן:  06/10/2024
איתמר לוין
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
ביהמ"ש אישר: קר תרכוש את פעילות אמריקן לייזר
תגובות  [ 1 ] מוצגות   [ 1 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
רונן שמעוני
7/10/24 15:02
תגובות בפייסבוק
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
לאחר שנים של דחיות וסכסוכים, להקת הרוק הבריטית האייקונית פינק פלויד הסכימה למכור את זכויות המוזיקה המוקלטת שלה, כמו גם את זכויות השם והדמות, לחברת סוני מיוזיק בעסקה הנאמדת בכ-400 מיליון דולר, כך מאשרים מקורות ל־Variety.
06/10/2024  |  יואב יצחק  |   חדשות
משרד הפרסום גיתם BBDO תובע מרשת שופרסל 5.4 מיליון שקל, בשל הפסקת ההתקשרות ביניהם בעקבות העברת השליטה ברשת לידי האחים שלומי אמיר ויוסי אמיר. התביעה הוגשה (6.10.24) לבית המשפט המחוזי בתל אביב והיא חושפת נתונים על תקציב הפרסום של הרשת אשתקד והשנה.
06/10/2024  |  איתמר לוין  |   חדשות
המתיחות בין ישראל לאירן נמשכת ומחריפה. הערב (6.10.24) הודיעה סוכנות הידיעות האירנית "מאהר" כי בוטלו כל הטיסות באירן מהשעה 21:00 ועד השעה 06:00 בבוקר, מהלך הנראה כחלק מההיערכות של אירן לעימות אפשרי מול ישראל. במקביל, נשיא אירן אמר כי מתקפת הטילים הבליסטיים על ישראל נועדה "להפחית את המתיחות" באזור ולהביא שלום, אך הדגיש שהפעולה נעשתה רק כלפי מטרות צבאיות, בהתאם לאמנת האו"ם. "נמנענו מתגובה מיידית על חיסולו של איסמאעיל הנייה כדי לתת תקווה להצלחת מאמצי הפסקת האש", הוסיף הנשיא.
06/10/2024  |  עידן יוסף  |   חדשות
לאורך השנים, חיות מחמד נחשבו לא רק לחברים נאמנים אלא גם ל"מרפאים" נפשיים עבור בני האדם. אבל מחקר חדש עשוי לאכזב את חובבי הכלבים והחתולים - חיות מחמד אינן תורמות לבריאות הנפשית כפי שחשבנו.
06/10/2024  |  עידן יוסף  |   חדשות
צוות הקרב של חטיבת הצנחנים ממשיך במבצעי הפשיטה בדרום לבנון, עם פשיטות על מתחמי לחימה של ארגון חיזבאללה. במבנים אזרחיים בהם עושה הארגון שימוש נמצאו מאות אמצעי לחימה, ובהם רכב מצויד באמצעי לחימה של 'כוח רדואן', הכוח המיוחד של חיזבאללה, שנועד לביצוע פיגועי טרור.
06/10/2024  |  עידן יוסף  |   חדשות
בלוגרים
דעות  |  כתבות  |  תחקירים  |  לרשימת הכותבים
יהונתן דחוח הלוי
יהונתן דחוח הלוי
תנועת הג'יהאד האיסלאמי אמורה לציין את יום השנה ה-36 לאירוע הכביר של הקמתה בכיכר אל-כתיבה באזור המערבי של העיר עזה ב-6 באוקטובר
איתמר לוין
איתמר לוין
הסכמתה להפסקת אש הובילה מיידית לחידוש הסיוע הצבאי והמודיעיני, מבלי שנאלצה לעשות ויתורים - מנתח אקונומיסט    העיניים נשואות כעת לעבר פוטין - וגם למצבי הרוח המשתנים של טראמפ
יוסי אחימאיר
יוסי אחימאיר
חבר שגר בארה"ב סיפר לי, שמה שקורה בישראל בנוגע למשילות, או אי-המשילות, הוא העתק-הדבק של מה שקורה באמריקה    בהבדל אחד: טראמפ נוהג כטוב בעיניו, כפי שמתיר לו החוק בארצו
לרשימות נוספות  |  לבימה חופשית  |  לרשימת הכותבים
הרשמה לניוזלטר
הרשמה ל-SMS
ברחבי הרשת / פרסומת
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 מחלקה ראשונה :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
מו"ל ועורך: יואב יצחק © כל הזכויות שמורות     |    שיווק ופרסום ב News1     |     RSS
כתובת: ד"ר אליהו כהן 1 פתח תקוה 4976012 טל: 03-9345666 פקס מערכת: 03-9345660 דואל: New@News1.co.il